Telefon fără fir

  Bucură-te de privelişte

  Telefonul fără fir Philips D230 combină sunetul de înaltă calitate şi un ecran mare, clar, într-un design subţire şi ergonomic. Utilizează modurile de confidenţialitate inteligente, confort şi sunet excelente – toate într-un stil handsfree simplu. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Telefon fără fir

afişaj 1, 8", iluminare fundal albă, Difuzor receptor D2301B/53 Caută produse similare

Bucură-te de privelişte

 • ID apelant – ca să ştii întotdeauna cine te sună*

  ID apelant – ca să ştii întotdeauna cine te sună*

  Uneori e bine să ştiţi cine vă sună înainte de a răspunde. Iar caracteristica noastră pentru ID-ul apelantului vă permite să urmăriţi cine este la celălalt capăt al firului.

 • Receptor independent cu un difuzor pentru apeluri simple mâini libere

  Receptor independent cu un difuzor pentru apeluri simple mâini libere

  Modul Handsfree (Mâini libere) utilizează un difuzor încorporat pentru a amplifica vocea apelantului, permiţându-vă să purtaţi convorbirea fără a ţine telefonul la ureche. Această caracteristică este utilă în special când telefonul este utilizat de mai multe persoane sau când sunteţi ocupat cu mai multe activităţi.

 • Capac posterior texturat pentru mâner antialunecare

  Capac posterior texturat pentru mâner antialunecare

  Partea din spate a receptorului este tratată cu o textură specială pentru un plus de confort şi un mâner mai bun.

 • Configuraţie optimizată a antenei, pentru recepţie excelentă în orice cameră

  Configuraţie optimizată a antenei, pentru recepţie excelentă în orice cameră

  Configuraţia noastră optimizată a antenei asigură o recepţie puternică şi stabilă – chiar în zone ale casei în care transmisia fără fir este dificilă. Acum puteţi efectua un apel de oriunde din casă şi vă puteţi bucura de conversaţii lungi, neîntrerupte, chiar dacă vă deplasaţi.

 • Egalizatorul parametric oferă sunet pur şi clar

  Egalizatorul parametric oferă sunet pur şi clar

  Telefoanele noastre utilizează egalizarea parametrică la procesarea digitală a sunetului pentru a regla fin răspunsul sunetului pentru curba de răspuns în frecvenţă lineară vizată, oferind un sunet pur şi clar la fiecare conversaţie.

 • Taste rapide programabile pentru apelare rapidă

  Taste rapide programabile pentru apelare rapidă

  Acum apelarea persoanelor cele mai importante pentru dvs. este mai uşoară ca oricând. Prin simpla apelare cu o singură atingere, nu veţi mai fi nevoiţi să căutaţi niciodată numărul lor. Puteţi programa până la 2 taste pentru apelare instantanee.

 • Emisii zero când este activat modul ECO+

  Emisii zero când este activat modul ECO+

  Telefoanele Philips sunt eficiente energetic şi sunt proiectate pentru a proteja mediul. Radiaţiile emise sunt reduse cu până la 95% când telefonul se încarcă. La activarea modului ECO+, radiaţiile scad la zero.

 • Durată de convorbire de până la 16 de ore pentru o singură încărcare

  Durată de convorbire de până la 16 de ore pentru o singură încărcare
 • Testare avansată a sunetului şi reglaj pentru calitate superbă a vocii

  Testăm calitatea sunetului telefoanelor noastre DECT în acelaşi mod în care o fac producătorii de telefoane de vârf. Cu ajutorul unui simulator avansat de captare a sunetului, putem recrea cu precizie modul în care aud efectiv oamenii. Acesta îi ajută pe inginerii noştri de acustică să măsoare şi să regleze fin lucruri precum răspunsul în frecvenţă, distorsiunea şi percepţia generală a audiţiei, pentru a crea o reproducere perfectă a vocii.

 • Setări de confidenţialitate: blocare apel şi restricţionare apel

  Apreciezi intimitatea şi liniştea de acasă? Lista neagră restricţionează anumite numere sau pe cele care conţin anumite cifre, asigurându-te că nu primeşti apeluri nedorite. Poţi bloca până la 4 seturi de numere. Fiecare set poate fi alcătuit din 1 până la 24 de cifre. Dacă numărul de pe care eşti apelat începe cu oricare dintre aceste seturi sau dacă este exact numărul pe care ai ales să îl blochezi, telefonul nu sună. Cu funcţia Restricţionare apel poţi evita facturile scumpe blocând apelurile către numere care încep cu anumite cifre (de exemplu, numere cu tarif special).

Vezi toate Specificaţile
 • *Această caracteristică necesită abonament suplimentar la serviciul ID apelant. Consultaţi operatorul de reţea local pentru detalii.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa