Edge

  Xenium

  Xenium

  O notă de stil de durată

  Cu o interfaţă pentru utilizator extrem de intuitivă, o calitate excelentă a apelului şi o diversitate de caracteristici multimedia uşoare şi esenţiale, elegantul telefon Philips Xenium X800 adaugă o notă de stil şi eficienţă în viaţa dvs., ceea ce niciun alt telefon nu reuşeşte. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

O notă de stil de durată

 • Durată de convorbire de până la 10 ore

  Durată de convorbire de până la 10 ore

  În plus, vorbiţi mai mult timp! Bucuraţi-vă de până la 10 ore de conversaţie, la o singură încărcare, reducând astfel necesitatea de a lua cu dvs. încărcătorul când călătoriţi.

 • Cameră foto cu focalizare automată de 2 megapixeli

  Cameră foto cu focalizare automată de 2 megapixeli

  Captarea momentelor memorabile este în mod evident la fel de simplă ca orientarea şi fotografierea. Opţiunea de focalizare automată funcţionează automat dacă apăsaţi până la jumătate butonul camerei foto. Apăsaţi butonul până la capăt pentru a realiza o fotografie clară.

 • Ecran TFT color de 262K, de 2,8"

  Bucuraţi-vă de imagini şi fotografii viu colorate pe ecranul color, mare, de 262 K, care oferă imagini de calitate şi timp de răspuns optim.

 • Ecran tactil intuitiv, rapid pentru o navigare rapidă

  Interfaţa ecranului tactil, uşor de utilizat, simplifică funcţionalitatea telefonului dvs. Navigaţi rapid printre meniuri cu un stilou sau pur şi simplu atingeţi şi vizualizaţi fişierele. Apelarea, trimiterea de SMS-uri sau organizarea activităţilor sunt extrem de simple cu telefonul dvs. mobil.

 • Recunoaşterea scrisului de mână

  Modul intuitiv şi rapid pentru redactarea mesajelor text. Pur şi simplu scrieţi pe ecranul tactil ca şi pe o bucată de hârtie, iar telefonul vă va converti scrisul de mână într-un mesaj SMS (Short Message Service).

 • Bucuraţi-vă de muzică Bluetooth stereo

  Telefonul dvs. mobil Philips suportă profilul Buetooth A2DP. Acesta vă permite să vă bucuraţi de melodiile preferate wireless şi cu muzică stereo de înaltă calitate din căştile dvs. Bluetooth.

 • Captură şi redare video în formate MPEG4 şi H263

  Funcţia de captură video vă permite să înregistraţi momentele preţioase în format MPEG4 sau H263. Redaţi-le pe telefon sau pe PC.

 • Radio FM integrat de calitate

  O aplicaţie radio FM vă permite să ascultaţi programele radio FM preferate oriunde vă aflaţi, mulţumită telefonului dvs. mobil şi căştilor stereo.

 • Slot pentru card de memorie MicroSD, pentru memorie suplimentară/stocare date

  Acum vă puteţi bucura de capacitatea suplimentară şi de stocarea fişierelor multimedia, introducând un card de memorie MicroSD în slotul integrat al telefonului.

Vezi toate Specificaţile
 • Specificaţie indicată pe baza încărcării iniţiale complete a bateriei testată în laboratoare cu Bluetooth oprit. Performanţa reală depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa