Xenium

  Edge

  Xenium

  Putere maximă, inconveniente minime

  Rămâneţi conectat mai mult ca niciodată cu Philips Xenium X500. Datorită inovaţiei în lungirea duratei de viaţă a bateriei, acesta şi-a dublat acum puterea, oferind o durată în standby de până la 2 luni. Mai mult, telefonul este atât de suplu şi compact încât vă însoţeşte oriunde. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Putere maximă, inconveniente minime

 • Durată în standby de până la 2 luni

  Durată în standby de până la 2 luni

  Telefonul poate rămâne pornit în standby până la 2 luni la o singură încărcare.

 • Durată de convorbire până la 16 ore

  Durată de convorbire până la 16 ore

  Telefonul poate accepta până la 16 ore de conversaţie la o singură încărcare.

 • Bucuraţi-vă de muzică Bluetooth stereo

  Telefonul dvs. mobil Philips suportă profilul Buetooth A2DP. Acesta vă permite să vă bucuraţi de melodiile preferate wireless şi cu muzică stereo de înaltă calitate din căştile dvs. Bluetooth.

 • Rate îmbunătăţite de transfer de date pentru GSM Evolution

  EDGE vă oferă o capacitate de date de trei ori mai mare pentru GPRS, vă permite să vă bucuraţi de un acces mai rapid la Internet şi WAP, descărcare de informaţii, trimiterea de e-mailuri, precum şi trimiterea/recepţia de mesaje MMS. Abonaţi-vă la serviciul GPRS la operatorul dvs. de reţea şi configuraţi un profil GPRS în telefonul dvs. compatibil EDGE.

 • Slot pentru card de memorie MicroSD, pentru memorie suplimentară/stocare date

  Acum vă puteţi bucura de capacitatea suplimentară şi de stocarea fişierelor multimedia, introducând un card de memorie MicroSD în slotul integrat al telefonului.

 • Reglaj uşor al frecvenţelor, cu afişaj pe ecran pentru posturile radio FM cu RDS

  Beneficiaţi de reglarea rapidă şi uşoară a frecvenţelor pentru posturile favorite cu afişaj Radio Data System (RDS), care arată numele postului în locul frecvenţei. RDS permite, de asemenea, posturilor să transmită mesaje text şi informaţii direct pe afişajul radio, astfel încât să fiţi la curent cu ultimele ştiri şi promoţii radio.

 • Bucuraţi-vă de până la 40 de ore de muzică

  Bucuraţi-vă de până la 40 de ore de muzică la o singură încărcare.

 • Captură şi redare video în formate MPEG4 şi H263

  Funcţia de captură video vă permite să înregistraţi momentele preţioase în format MPEG4 sau H263. Redaţi-le pe telefon sau pe PC.

Vezi toate Specificaţile
 • Specificaţie indicată pe baza încărcării iniţiale complete a bateriei testată în laboratoare cu Bluetooth oprit. Performanţa reală depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa