Xenium

  Smartphone

  Vedeţi mai multe, realizaţi mai multe

  Faceţi din realizările dvs. o parte integrantă a vieţii cu smartphone-ul Philips W832 Xenium, doar prin atingerea unui comutator. Depăşiţi-vă limitele cu un afişaj superb de 4,5" qHD IPS, Android 4.0, un procesor dual core şi o baterie cu utilizare îndelungată. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Vedeţi mai multe, realizaţi mai multe

utilizând comutatorul cu economie de energie

 • Mod dual (WCDMA şi GSM), acoperire duală

  Mod dual (WCDMA şi GSM), acoperire duală

  Telefonul dvs. mobil Philips încorporează două cartele SIM pentru a vă permite să accesaţi conexiunile WCDMA şi GSM simultan. Acum vă puteţi bucura de o acoperire mobilă mai mare pe două reţele, cu un singur telefon.

 • Android 4.0

  Android 4.0

  Pus în valoare de Android, telefonul dvs. mobil Philips vine echipat cu o platformă mobilă complet personalizabilă, deschisă unei game largi de aplicaţii şi funcţii inteligente. Găsiţi-vă PC-ul de buzunar, consola de jocuri şi telefonul, încorporate convenabil într-un singur dispozitiv.

 • Accesaţi cu un singur clic modul de economisire a energiei

  Accesaţi cu un singur clic modul de economisire a energiei

  Acest comutator cu economie de energie poate fi cea mai convenabilă funcţie a telefonului dvs. mobil Philips. Dând clic pe butonul amplasat pe panoul lateral, puteţi activa această funcţie pentru a ajuta la conservarea bateriei telefonului dvs. Aceasta va opri funcţiile Wi-Fi, GPS şi Bluetooth şi va reduce intensitatea luminoasă a afişajului de pe ecran în acelaşi timp. Pe lângă evitarea clicurilor multiple necesare pentru efectuarea aceloraşi paşi pe un alt telefon, acest buton inteligent şi totuşi comod este cu siguranţă folositor persoanelor care utilizează foarte mult telefonul mobil.

 • Durată de convorbire de până la 11 ore

  Durată de convorbire de până la 11 ore

  Telefonul poate accepta până la 11 ore de conversaţie la o singură încărcare.

 • Bucuraţi-vă de până la 9 ore de navigare pe Internet

  Bucuraţi-vă de până la 9 ore de navigare pe Internet

  Bucuraţi-vă de până la 9 ore de navigare pe Internet dintr-o singură încărcare.

 • Performanţă mobilă elegantă cu procesorul dual core de 1 GHz

  Performanţă mobilă elegantă cu procesorul dual core de 1 GHz

  Acum puteţi experimenta o performanţă a smartphone-ului chiar mai lină şi mai elegantă, graţie procesorului dual core de 1 GHz de pe telefonul dvs. mobil Philips. Datorită acestei caracteristici, efectuarea de sarcini multiple între aplicaţiile telefonului dvs. este floare la ureche. În plus, pregătiţi-vă pentru o navigare pe web rapidă ca fulgerul, o calitate remarcabilă a fotografiilor şi elemente vizuale fără egal în jocuri.

 • Afişaj de 4,5" qHD IPS pentru detalii bogate de vizualizare

  Afişaj de 4,5" qHD IPS pentru detalii bogate de vizualizare

  Telefonul dvs. mobil Philips vine dotat cu afişaj impresionant de 4,5" qHD IPS care va stârni invidie în rândul colegilor dvs. Tehnologia IPS asigură o vizualizare minunată din orice unghi, în timp ce culorile vibrante şi imaginile vii redau o experienţă amplă de vizualizare. Pentru a încheia lista, navigarea pe ecranul lat este de asemenea rapidă şi fără efort. Indiferent dacă vă lăudaţi cu ultimele dvs. fotografii sau navigaţi pe site-urile web preferate, ecranul de 4,5" vă oferă o delectare vizuală de neegalat atunci când sunteţi în deplasare.

 • Fotografii de calitate cu ajutorul camerei cu bliţ de 8 megapixeli AF

  Fotografii de calitate cu ajutorul camerei cu bliţ de 8 megapixeli AF

  Fotografiaţi ca un profesionist în timp ce vă deplasaţi, cu ajutorul camerei de 8 megapixeli cu focalizare automată de pe telefonul dvs. mobil Philips. Surprindeţi momentele efemere ale vieţii - mari sau mici - la o claritate uimitoare şi vă puteţi mândri cu ele în faţa prietenilor şi familiei. Iar bliţul încorporat înseamnă că puteţi face fotografii superbe chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută - astfel, nu veţi rata nicio fotografie memorabilă, indiferent dacă este noapte sau zi.

 • Acces la Internet din mers prin intermediul conexiunii WLAN

  Acces la Internet din mers prin intermediul conexiunii WLAN

  Cu WLAN, vă puteţi bucura de acces rapid la Internet de pe telefonul dvs. mobil. Răsfăţaţi-vă navigând pe web sau trimiţând e-mailuri şi fişiere.

 • Surprindeţi clipuri video uimitoare cu ajutorul camerei video HD

  Scoateţi la lumină regizorul de film din dvs. cu ajutorul funcţiei de înregistrare video de înaltă definiţie de pe telefonul dvs. mobil Philips. Această cameră video uimitoare poate înregistra clipuri video HD la 720p cu detalii şi claritate excepţionale, indiferent dacă sunt clipuri video care vă scot în evidenţă creativitatea sau înregistrări video cu momentele preţioase petrecute cu familia.

Vezi toate Specificaţile
 • Specificaţiile indicate sunt bazate pe încărcarea iniţială completă a bateriei testată într-un laborator cu funcţiile Bluetooth şi Wi-Fi oprite. Performanţa reală va depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.
 • Cardul de memorie microSD nu este inclus.
 • Disponibilitatea anumitor funcţii depinde de existenţa unui abonament valid pentru servicii de la operatorul dvs. de reţea.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa