Xenium

Smartphone

  Xenium

  Smartphone

  Inteligent şi indispensabil

  The Philips Xenium W3568 este telefonul dvs. inteligent indispensabil pentru o zi minunată în aer liber. Cu un procesor dual core de 1,2 GHz, ecran tactil WVGA TFT de 4'', sistem de operare Android 4.2, baterie cu performanţă superbă şi acoperire duală de reţea, acest telefon este extrem de uşor de utilizat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Xenium Smartphone

W3568, Negru, WCDMA / GSM CTW3568BK/00 Caută produse similare

Inteligent şi indispensabil

Creat de Android

 • Fotografiaţi in condiţii de luminozitate redusă cu camera de 3 megapixeli cu bliţ

  Fotografiaţi in condiţii de luminozitate redusă cu camera de 3 megapixeli cu bliţ

  Captaţi momentele speciale cu camera de 3 megapixeli a telefonului. Puteţi face fotografii chiar şi în condiţii de luminozitate redusă datorită bliţului încorporat.

 • Mod dual (WCDMA şi GSM), acoperire duală

  Mod dual (WCDMA şi GSM), acoperire duală

  Telefonul dvs. mobil Philips încorporează două cartele SIM pentru a vă permite să accesaţi conexiunile WCDMA şi GSM simultan. Acum vă puteţi bucura de o acoperire mobilă mai mare pe două reţele, cu un singur telefon.

 • Durată de convorbire de până la 13 ore

  Durată de convorbire de până la 13 ore

  Telefonul poate accepta până la 13 ore de conversaţie la o singură încărcare.

 • Performanţă mobilă elegantă cu procesorul dual core de 1,2 GHz

  Performanţă mobilă elegantă cu procesorul dual core de 1,2 GHz

  Acum puteţi experimenta o performanţă a smartphone-ului chiar mai lină şi mai elegantă, graţie procesorului dual core de 1,2 GHz de pe telefonul dvs. mobil Philips. Datorită acestei caracteristici, efectuarea de sarcini multiple între aplicaţiile telefonului dvs. este floare la ureche. În plus, pregătiţi-vă pentru o navigare pe web rapidă ca fulgerul, o calitate remarcabilă a fotografiilor şi elemente vizuale fără egal în jocuri.

 • Acces la Internet din mers prin intermediul conexiunii WLAN

  Acces la Internet din mers prin intermediul conexiunii WLAN

  Cu WLAN, vă puteţi bucura de acces rapid la Internet de pe telefonul dvs. mobil. Răsfăţaţi-vă navigând pe web sau trimiţând e-mailuri şi fişiere.

 • Ecran tactil capacitiv WVGA TFT de 4''

  Ecran tactil capacitiv WVGA TFT de 4''

  Bucuraţi-vă de culori strălucitoare şi imagini vibrante cu cea mai uşoară atingere sau apăsare. Beneficiind de ecranul tactil capacitiv WVGA TFT de 4'', telefonul vă permite să vă bucuraţi de navigare lină aşa cum nu aţi mai experimentat niciodată. Indiferent dacă vă uitaţi prin imagini sau pe site-uri web sau măriţi imaginea în meniuri şi aplicaţii, ecranul tactil este o încântare pentru ochi.

 • Bucuraţi-vă de până la 8 ore de navigare pe Internet

  Bucuraţi-vă de până la 8 ore de navigare pe Internet

  Bucuraţi-vă de până la 8 ore de navigare pe Internet dintr-o singură încărcare.

 • Android 4.2

  Android 4.2

  Pus în valoare de Android, telefonul dvs. mobil Philips vine echipat cu o platformă mobilă complet personalizabilă, deschisă unei game largi de aplicaţii şi funcţii inteligente. Găsiţi-vă PC-ul de buzunar, consola de jocuri şi telefonul, încorporate convenabil într-un singur dispozitiv.

Vezi toate Specificaţile
 • Specificaţiile indicate sunt bazate pe încărcarea iniţială completă a bateriei testată într-un laborator cu funcţiile Bluetooth şi Wi-Fi oprite. Performanţa reală va depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.
 • Cardul de memorie microSD nu este inclus.
 • Disponibilitatea anumitor funcţii depinde de existenţa unui abonament valid pentru servicii de la operatorul dvs. de reţea.
 • Conexiunile GPS/AGPS sunt supuse disponibilităţii reţelei locale şi serviciilor de date, iar furnizorii pot cere utilizatorilor taxe suplimentare. Timpii de conectare pot fi de asemenea afectaţi de factori externi, cum ar fi mediul înconjurător, vremea etc.
 • Toate imaginile au scop informativ. Caracteristicile reale ale produsului, cum ar fi culorile telefonului şi capturile de ecran, pot fi diferite de cele ilustrate.
 • Specificaţiile indicate pot suferi modificări fără aviz prealabil.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa