Telefon mobil

  Descoperă puterea uluitoare

  Philips Xenium V787, smartphone-ul de a treia generaţie cu mod standby îndelungat, are noua tehnologie SoftBlue care este delicată cu ochii şi oferă imagini uimitoare. Bucură-te de ecranul FHD de 5" alături de cei dragi, oricând şi oriunde. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Telefon mobil

V787, Negru, LTE(TD/FDD)/TD-SCDMA/WCDMA/GSM CTV787BK/58 Caută produse similare

Descoperă puterea uluitoare

 • Accesaţi cu un singur clic modul de economisire a energiei

  Accesaţi cu un singur clic modul de economisire a energiei

  Acest comutator cu economie de energie poate fi cea mai convenabilă funcţie a telefonului dvs. mobil Philips. Dând clic pe butonul amplasat pe panoul lateral, puteţi activa această funcţie pentru a ajuta la conservarea bateriei telefonului dvs. Aceasta va opri funcţiile Wi-Fi, GPS şi Bluetooth şi va reduce intensitatea luminoasă a afişajului de pe ecran în acelaşi timp. Pe lângă evitarea clicurilor multiple necesare pentru efectuarea aceloraşi paşi pe un alt telefon, acest buton inteligent şi totuşi comod este cu siguranţă folositor persoanelor care utilizează foarte mult telefonul mobil.

 • Durată în standby de până la 36 de zile

  Telefonul poate rămâne pornit continuu şi în modul standby timp de până la 36 de zile după o singură încărcare.

 • Baterie Li-ion 5000 mAh la superlativ

  Telefonul tău mobil Philips este livrat cu o baterie de 5000 mAh, care iese în evidenţă pentru conexiune perfectă şi de durată când te afli în deplasare. Cu o performanţă a bateriei atât de excepţională, poţi spulbera grijile supărătoare legate de ratarea apelurilor importante de la contactele tale profesionale şi personale. Şi atunci când atât problemele profesionale, cât şi cele personale, au fost rezolvate spre satisfacţia ta, te poţi îndrepta spre experienţe transcendentale de joc şi navigare cu o singură încărcare, mulţumită celei mai bune tehnologii de alimentare a telefonului.

 • Experienţă de navigare excelentă cu 4G dublu

  Telefonul tău mobil Philips încorporează o antenă 4G dublu mod, care îţi permite să utilizezi Internetul mobil la viteze ameţitoare în reţelele FDD-LTE şi TD-LTE. Acum te poţi bucura de o acoperire LTE mai amplă cu un singur telefon.

 • Aspect clasic plăcut ornat cu finisaj metalic

  Ieşi în evidenţă cu încredere şi eleganţă având în mână telefonul elegant Philips/ Aspectul clasic şi plăcut este decorat cu un luciu metalic subtil. Împreună cu o siluetă elegantă, telefonul inspiră un aspect profesional absolut, fie că închei contracte în sala de conferinţe, fie că le închei pe terenul de golf.

 • Afişaj 5" FHD IPS care elimină lumina albastră şi protejează ochii

  Telefonul tău Philips este prevăzut cu un afişaj de înaltă definiţie de 5 inci care îţi oferă culori vibrante şi detalii de fineţe superioară. Tehnologia IPS asigură vizionare excelentă din orice unghi, în timp ce imaginile vii şi culorile vibrante redau o experienţă completă. Între timp, tehnologia care filtrează lumina albastră a fost adoptată pentru a-ţi proteja ochii reducând undele nocive de lumină albastră, fără a afecta culoarea sau imaginea afişajului.

 • Camera foto de 13 MP PDAF focusează mai rapid şi oferă fotografii minunate

  Nu mai rata niciodată un moment perfect de imortalizat cu telefonul tău mobil Philips. Fie că fotografiezi în lumină slabă sau condiţii generale, camera foto PDAF de 13 megapixeli cu bliţ va surprinde fiecare detaliu preţios. În comparaţie cu focalizarea automată tradiţională, cu senzor de detecţie a fazei, PDAF poate fi mai rapid şi poate focaliza cu precizie mai mare, astfel vei obţine o fotografie grozavă, mai ales în condiţii de lumină scăzută.

 • Cea mai bună viteză cu procesorul cu opt nuclee de 1,3 GHz

  Fii în fruntea tuturor cu puternicul procesor cu opt nuclee de 1,3 GHz de pe telefonul tău mobil Philips. Această sursă de putere fenomenală se potriveşte perfect cu nevoile tale stringente, aşa cum nu a mai făcut-o niciun alt procesor înaintea lui - fie că te uiţi la videoclipuri, că descarci pagini web sau că te implici în jocuri captivante - şi cu o calitate excepţională a imaginii de pornire. Cu viteze fulger ca aceasta, ce să nu îţi placă?

 • 16 GB memorie încorporată şi 2 GB RAM pentru o experienţă excelentă

  Telefonul tău mobil Philips vine cu o memorie încorporată de 16 GB, pentru a putea să iei mai multe cu tine în mişcare. Având o capacitate mare de stocare, disponibilă pentru nevoile tale în continuă dezvoltare, beneficiezi de mai mult spaţiu pentru aplicaţiile şi fotografiile tale preferate şi documentele importante. Memoria de 2 GB ROM îţi permite să te bucuri de o performanţă perfectă în timpul liber, atunci când te joci sau vizionezi filme.

 • Android 5.1

  Pus în valoare de Android, telefonul dvs. mobil Philips vine echipat cu o platformă mobilă complet personalizabilă, deschisă unei game largi de aplicaţii şi funcţii inteligente. Găsiţi-vă PC-ul de buzunar, consola de jocuri şi telefonul, încorporate convenabil într-un singur dispozitiv.

Vezi toate Specificaţile
 • Cardul de memorie microSD nu este inclus.
 • Toate imaginile au scop informativ. Caracteristicile reale ale produsului, cum ar fi culorile telefonului şi capturile de ecran, pot fi diferite de cele ilustrate.
 • Specificaţiile indicate sunt bazate pe încărcarea iniţială completă a bateriei testată într-un laborator cu funcţiile Bluetooth şi Wi-Fi oprite. Performanţa reală va depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.
 • Specificaţiile indicate pot suferi modificări fără aviz prealabil.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa