Xenium

  Smartphone

  3.150 de cântece fără oprire

  Fără a renunţa la măiestrie, Philips V377 incl. o bat. de 5000 mAh şi o tehnol. avans. de economis. a energ., care dur. până la 47 de zile după încărc., pt. a te invita să explorezi o lume nouă, în care energ. este întotdeauna în funcţ. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Xenium Smartphone

V377, Negru şi roşu, WCDMA / GSM CTV377RD/58 Caută produse similare

3.150 de cântece fără oprire

 • Accesaţi cu un singur clic modul de economisire a energiei

  Accesaţi cu un singur clic modul de economisire a energiei

  Acest comutator cu economie de energie poate fi cea mai convenabilă funcţie a telefonului dvs. mobil Philips. Dând clic pe butonul amplasat pe panoul lateral, puteţi activa această funcţie pentru a ajuta la conservarea bateriei telefonului dvs. Aceasta va opri funcţiile Wi-Fi, GPS şi Bluetooth şi va reduce intensitatea luminoasă a afişajului de pe ecran în acelaşi timp. Pe lângă evitarea clicurilor multiple necesare pentru efectuarea aceloraşi paşi pe un alt telefon, acest buton inteligent şi totuşi comod este cu siguranţă folositor persoanelor care utilizează foarte mult telefonul mobil.

 • SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  Organizaţi-vă viaţa mai bine şi păstraţi-vă contactele separate prin utilizarea a 2 numere de telefon diferite. Cu SIM dual, nu trebuie să purtaţi două telefoane.

 • Cameră foto cu focalizare automată de 5 megapixeli şi flash

  Cameră foto cu focalizare automată de 5 megapixeli şi flash

  Capturarea momentelor memorabile este extrem de simplă. Un flash încorporat vă permite să capturaţi imagini clare, precise - chiar şi în condiţii de iluminare slabă.

 • Performanţă sporită cu procesorul quad core de 1,3 GHz

  Performanţă sporită cu procesorul quad core de 1,3 GHz

  Telefonul dvs. mobil de la Philips măreşte sau micşorează imaginea mai uşor ca niciodată, graţie puternicului procesor quad core de 1,3 GHz. Acest aparat puternic ţine pasul cu cerinţele dvs. de realizare a sarcinilor multiple la o viteză mult mai mare. Încărcaţi pagini Web cu viteza luminii, urmăriţi clipuri video neîntrerupt şi în plus, obţineţi animaţii rapid - şi când spunem rapid, chiar vorbim serios! Jocurile sunt armonioase şi captivante, cu o calitate excepţională a imaginii.

 • Durată în standby de până la 47 de zile

  Telefonul poate rămâne pornit continuu şi în modul standby timp de până la 47 de zile după o singură încărcare.

 • Dur. de conv. de până la 29 de ore

  Telefonul poate accepta până la 29 ore de conversaţie la o singură încărcare.

 • Experienţa unei încărcări extrem de eficiente cu încărcarea rapidă 2A

  Prin optimizarea designului circuitelor, protecţia IC la încărcare, echipată cu un încărcător de mare capacitate poate oferi o încărcare rapidă pentru telefonul mobil. Funcţia de încărcare rapidă 2A te ajută să economiseşti timp şi îţi oferă o experienţă de încărcare mult mai eficientă.

 • Baterie Li-ion 5000 mAh la superlativ

  Telefonul tău mobil Philips este livrat cu o baterie de 5000 mAh, care iese în evidenţă pentru conexiune perfectă şi de durată când te afli în deplasare. Cu o performanţă a bateriei atât de excepţională, poţi spulbera grijile supărătoare legate de ratarea apelurilor importante de la contactele tale profesionale şi personale. Şi atunci când atât problemele profesionale, cât şi cele personale, au fost rezolvate spre satisfacţia ta, te poţi îndrepta spre experienţe transcendentale de joc şi navigare cu o singură încărcare, mulţumită celei mai bune tehnologii de alimentare a telefonului.

 • Ecran HD IPS 5"

  Tehnologia IPS asigură o vizualizare minunată din orice unghi, în timp ce culorile vibrante şi imaginile vii redau o experienţă amplă de vizualizare. Indiferent dacă te lauzi la prieteni cu ultimele tale fotografii sau navighezi pe site-urile web preferate, ecranul de 5" îţi oferă o delectare vizuală de neegalat atunci când eşti în deplasare.

 • Android 5.1

  Pus în valoare de Android, telefonul dvs. mobil Philips vine echipat cu o platformă mobilă complet personalizabilă, deschisă unei game largi de aplicaţii şi funcţii inteligente. Găsiţi-vă PC-ul de buzunar, consola de jocuri şi telefonul, încorporate convenabil într-un singur dispozitiv.

Vezi toate Specificaţile
 • Specificaţiile indicate sunt bazate pe încărcarea iniţială completă a bateriei testată într-un laborator cu funcţiile Bluetooth şi Wi-Fi oprite. Performanţa reală va depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.
 • Cardul de memorie microSD nu este inclus.
 • Toate imaginile au scop informativ. Caracteristicile reale ale produsului, cum ar fi culorile telefonului şi capturile de ecran, pot fi diferite de cele ilustrate.
 • Specificaţiile indicate pot suferi modificări fără aviz prealabil.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa