Smartphone

  Smartphone

  Superb, de la prima atingere

  Dovada eleganţei adevărate se află în detalii. Designul superb, curbat al modelului Philips S388 vă atrage atenţia imediat. împreună cu afişajul de 4,5”, un procesor quad core de 1,3 GHz şi Android 4.2, Philips S388 promite o experienţă excepţională. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Superb, de la prima atingere

dotat cu Android

 • Cameră foto cu focalizare automată de 5 megapixeli şi flash

  Cameră foto cu focalizare automată de 5 megapixeli şi flash

  Capturarea momentelor memorabile este extrem de simplă. Un flash încorporat vă permite să capturaţi imagini clare, precise - chiar şi în condiţii de iluminare slabă.

 • Mod dual (WCDMA şi GSM), acoperire duală

  Mod dual (WCDMA şi GSM), acoperire duală

  Telefonul dvs. mobil Philips încorporează două cartele SIM pentru a vă permite să accesaţi conexiunile WCDMA şi GSM simultan. Acum vă puteţi bucura de o acoperire mobilă mai mare pe două reţele, cu un singur telefon.

 • Android 4.2

  Android 4.2

  Pus în valoare de Android, telefonul dvs. mobil Philips vine echipat cu o platformă mobilă complet personalizabilă, deschisă unei game largi de aplicaţii şi funcţii inteligente. Găsiţi-vă PC-ul de buzunar, consola de jocuri şi telefonul, încorporate convenabil într-un singur dispozitiv.

 • Performanţă sporită cu procesorul quad core de 1,3 GHz

  Performanţă sporită cu procesorul quad core de 1,3 GHz

  Telefonul dvs. mobil de la Philips măreşte sau micşorează imaginea mai uşor ca niciodată, graţie puternicului procesor quad core de 1,3 GHz. Acest aparat puternic ţine pasul cu cerinţele dvs. de realizare a sarcinilor multiple la o viteză mult mai mare. Încărcaţi pagini Web cu viteza luminii, urmăriţi clipuri video neîntrerupt şi în plus, obţineţi animaţii rapid - şi când spunem rapid, chiar vorbim serios! Jocurile sunt armonioase şi captivante, cu o calitate excepţională a imaginii.

 • Afişaj de 4,5" qHD IPS pentru detalii bogate de vizualizare

  Afişaj de 4,5" qHD IPS pentru detalii bogate de vizualizare

  Telefonul dvs. mobil Philips vine dotat cu afişaj impresionant de 4,5" qHD IPS care va stârni invidie în rândul colegilor dvs. Tehnologia IPS asigură o vizualizare minunată din orice unghi, în timp ce culorile vibrante şi imaginile vii redau o experienţă amplă de vizualizare. Pentru a încheia lista, navigarea pe ecranul lat este de asemenea rapidă şi fără efort. Indiferent dacă vă lăudaţi cu ultimele dvs. fotografii sau navigaţi pe site-urile web preferate, ecranul de 4,5" vă oferă o delectare vizuală de neegalat atunci când sunteţi în deplasare.

 • Design curbiliniu unic cu dimensiunea perfectă

  Telefonul dvs. mobil Philips vine cu o curbă exclusivă de 63 de grade la ambele capete, care va revoluţiona modul în care îl ţineţi în mână. Reuşeşte să fie atât elegant, cât şi ergonomic pentru a vă satisface gustul pentru calitate şi estetică. Designul lui finuţ constă dintr-un ecran mare, ce are dimensiunea perfectă pentru mâna dvs., şi un difuzor la partea inferioară, care asigură un volum optim atunci când vorbiţi.

Vezi toate Specificaţile
 • Cardul de memorie microSD nu este inclus.
 • Toate imaginile au scop informativ. Caracteristicile reale ale produsului, cum ar fi culorile telefonului şi capturile de ecran, pot fi diferite de cele ilustrate.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa