Smartphone

  Smartphone

  Vorbeşte cu stil

  Noul Philips S337 are fiecare detaliu creat să devină stilul tău preferat, începând de la un design colorat până la procesorul quad core de înaltă performanţă de 1,3 GHz. Ieşi în evidenţă luând decizia potrivită. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Smartphone

S337, Negru şi roşu, WCDMA / GSM CTS337RD/58 Caută produse similare

Vorbeşte cu stil

 • Performanţă sporită cu procesorul quad core de 1,3 GHz

  Performanţă sporită cu procesorul quad core de 1,3 GHz

  Telefonul dvs. mobil de la Philips măreşte sau micşorează imaginea mai uşor ca niciodată, graţie puternicului procesor quad core de 1,3 GHz. Acest aparat puternic ţine pasul cu cerinţele dvs. de realizare a sarcinilor multiple la o viteză mult mai mare. Încărcaţi pagini Web cu viteza luminii, urmăriţi clipuri video neîntrerupt şi în plus, obţineţi animaţii rapid - şi când spunem rapid, chiar vorbim serios! Jocurile sunt armonioase şi captivante, cu o calitate excepţională a imaginii.

 • Afişaj mare FWVGA de 5" pentru imagini mari şi uşor de vizualizat

  Afişaj mare FWVGA de 5" pentru imagini mari şi uşor de vizualizat

  Vreţi să transformaţi navigarea pe internet de pe telefon într-o experienţă plăcută şi să scăpaţi de o corvoadă? Acum puteţi face acest lucru cu smartphone-ul Philips, datorită afişajului FWVGA de 5'', care este extraordinar şi complet. Fie că deschideţi fotografii sau fişiere, fie că navigaţi pe internet sau că vă jucaţi, ecranul tactil mare face ca activitatea să fie o adevărată plăcere cu timpi de tranziţie minimi între ecrane şi mai puţine derulări.

 • Cameră foto de 5 megapixeli cu bliţ încorporat

  Cameră foto de 5 megapixeli cu bliţ încorporat

  Bucuraţi-vă de momente fericite cu imagini de o claritate extraordinară, datorită camerei de 5 megapixeli a telefonului. Bliţul încorporat înseamnă că puteţi face fotografii superbe chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută.

 • Designul ergonomic şi cromatic asigură confort şi eleganţă

  Telefonul mobil Philips are un design ergonomic care îl face mai confortabil. Designul său cromatic deosebit te va cuceri de la prima vedere. Oriunde ai merge, stilul şi eleganţa extraordinară a acestuia te vor însoţi.

 • Memorie de 8 GB încorporată şi 1 GB RAM pentru o experienţă mai plăcută

  Telefonul tău mobil Philips vine cu o memorie încorporată de 8 GB, pentru a putea să iei mai multe cu tine în mişcare. Având o capacitate mare de stocare, disponibilă pentru nevoile tale în continuă dezvoltare, beneficiezi de mai mult spaţiu pentru aplicaţiile şi fotografiile tale preferate şi documentele importante. Memoria de 1 GB ROM îţi permite să te bucuri de o performanţă perfectă în timpul liber, atunci când te joci sau vizionezi ştiri.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa