Smartphone

  Mai inteligent, cu conexiune IR

  Datorită tehnologiei control de la distanţă cu infraroşu, Smartphone-ul Philips S326 poate gestiona aparatele electrocasnice dintr-o mişcare. Împreună cu bateria de 3.000 mAh, camera de 8 MP şi ecranul HD de 5”, poţi gestiona viaţa mai uşor şi mai inteligent. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Smartphone

S326, Gri, FDD-LTE/TDD-LTE/WCDMA/GSM CTS326GY/58 Caută produse similare

Mai inteligent, cu conexiune IR

 • Fotografii de calitate cu ajutorul camerei cu bliţ de 8 megapixeli AF

  Fotografii de calitate cu ajutorul camerei cu bliţ de 8 megapixeli AF

  Fotografiaţi ca un profesionist în timp ce vă deplasaţi, cu ajutorul camerei de 8 megapixeli cu focalizare automată de pe telefonul dvs. mobil Philips. Surprindeţi momentele efemere ale vieţii - mari sau mici - la o claritate uimitoare şi vă puteţi mândri cu ele în faţa prietenilor şi familiei. Iar bliţul încorporat înseamnă că puteţi face fotografii superbe chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută - astfel, nu veţi rata nicio fotografie memorabilă, indiferent dacă este noapte sau zi.

 • SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  Organizaţi-vă viaţa mai bine şi păstraţi-vă contactele separate prin utilizarea a 2 numere de telefon diferite. Cu SIM dual, nu trebuie să purtaţi două telefoane.

 • Controlul de la distanţă IR încorporat gestionează aparatele electrocasnice dintr-o mişcare.

  Fiind dotat cu funcţia IR încorporată, telefonul mobil Philips poate controla peste 4.000 de mărci de aparate elecrocasnice şi 200.000 de modele de telecomenzi prin aplicaţia telecomandă, furnizată împreună cu telefonul. Cu S326 poţi controla televizorul, aerul condiţionat, DVD-ul, luminile şi poţi uita de cele mai multe telecomenzi din casă.

 • Experienţă de navigare excelentă cu 4G dublu

  Telefonul tău mobil Philips încorporează o antenă 4G dublu mod, care îţi permite să utilizezi Internetul mobil la viteze ameţitoare în reţelele FDD-LTE şi TD-LTE. Acum te poţi bucura de o acoperire LTE mai amplă cu un singur telefon.

 • Baterie Li-ion 3000 mAh la superlativ

  Telefonul tău mobil Philips este livrat cu o baterie de 3000 mAh pentru conexiune perfectă şi de durată când te afli în deplasare. Cu performanţa excepţională a bateriei, poţi spulbera grijile supărătoare legate de ratarea apelurilor importante de la contactele tale profesionale şi personale. Şi atunci când atât problemele profesionale, cât şi cele personale au fost rezolvate spre satisfacţia ta, te poţi îndrepta spre experienţe extraordinare de joc şi navigare cu o singură încărcare, datorită celei mai bune tehnologii de alimentare a telefonului.

 • Afişaj de 5" HD IPS pentru detalii bogate de vizualizare

  Telefonul tău mobil Philips este echipat cu un afişaj impresionant de 5" de înaltă definiţie, care oferă culori cu adevărat vibrante şi detalii de o fineţe superioară. Tehnologia IPS asigură o vizualizare excelentă din orice unghi, în timp ce culorile vibrante şi imaginile vii redau o experienţă amplă de vizualizare. În plus, navigarea pe ecranul lat este rapidă şi fără efort. Fie că accesezi site-urile preferate, fie că urmăreşti ultimele fotografii sau clipuri video, ecranul de 5" îţi oferă imagini de neegalat chiar şi în timp ce te deplasezi.

Vezi toate Specificaţile
 • Cardul de memorie microSD nu este inclus.
 • Disponibilitatea anumitor funcţii depinde de existenţa unui abonament valid pentru servicii de la operatorul dvs. de reţea.
 • Toate imaginile au scop informativ. Caracteristicile reale ale produsului, cum ar fi culorile telefonului şi capturile de ecran, pot fi diferite de cele ilustrate.
 • Specificaţiile indicate sunt bazate pe încărcarea iniţială completă a bateriei testată într-un laborator cu funcţiile Bluetooth şi Wi-Fi oprite. Performanţa reală va depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.
 • Memoria efectivă disponibilă pentru utilizatorul final poate varia în funcţie de piaţă datorită configurării prealabile.
 • Specificaţiile indicate pot suferi modificări fără aviz prealabil.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa