Smartphone

  O forţă de atracţie naturală

  O culoare uimitoare, confortul inegalabil al unui panou posterior curbat la 63 de grade, o interfaţă intuitivă pentru utilizator şi tehnologie X-power de ultimă generaţie. Philips S309 este creat pentru a deveni următorul simbol al modei şi pentru a trezi admiraţia celorlalţi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

O forţă de atracţie naturală

 • Ecran tactil capacitiv WVGA TFT de 4''

  Ecran tactil capacitiv WVGA TFT de 4''

  Bucuraţi-vă de culori strălucitoare şi imagini vibrante cu cea mai uşoară atingere sau apăsare. Beneficiind de ecranul tactil capacitiv WVGA TFT de 4'', telefonul vă permite să vă bucuraţi de navigare lină aşa cum nu aţi mai experimentat niciodată. Indiferent dacă vă uitaţi prin imagini sau pe site-uri web sau măriţi imaginea în meniuri şi aplicaţii, ecranul tactil este o încântare pentru ochi.

 • Performanţă mobilă elegantă cu procesorul dual core de 1 GHz

  Performanţă mobilă elegantă cu procesorul dual core de 1 GHz

  Acum puteţi experimenta o performanţă a smartphone-ului chiar mai lină şi mai elegantă, graţie procesorului dual core de 1 GHz de pe telefonul dvs. mobil Philips. Datorită acestei caracteristici, efectuarea de sarcini multiple între aplicaţiile telefonului dvs. este floare la ureche. În plus, pregătiţi-vă pentru o navigare pe web rapidă ca fulgerul, o calitate remarcabilă a fotografiilor şi elemente vizuale fără egal în jocuri.

 • Cameră foto cu focalizare automată de 5 megapixeli şi flash

  Cameră foto cu focalizare automată de 5 megapixeli şi flash

  Capturarea momentelor memorabile este extrem de simplă. Un flash încorporat vă permite să capturaţi imagini clare, precise - chiar şi în condiţii de iluminare slabă.

 • Design curbiliniu unic cu dimensiunea perfectă

  Telefonul dvs. mobil Philips vine cu o curbă exclusivă de 63 de grade la ambele capete, care va revoluţiona modul în care îl ţineţi în mână. Reuşeşte să fie atât elegant, cât şi ergonomic pentru a vă satisface gustul pentru calitate şi estetică. Designul lui finuţ constă dintr-un ecran mare, ce are dimensiunea perfectă pentru mâna dvs., şi un difuzor la partea inferioară, care asigură un volum optim atunci când vorbiţi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa