Telefon mobil

  Mereu în contact, întotdeauna distractiv

  Distracţia nu aşteaptă, deci trebuie să începi utilizarea Philips E160, care îţi aduce o tehnologie de clasă mondială într-un corp compact. Cu funcţia Dual SIM activă munca şi timpul liber sunt mai distractive; la aceasta se adaugă un radio FM, camera şi o mufă audio de 3,5 mm audio care te conectează la lumea divertismentului! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Mereu în contact, întotdeauna distractiv

 • SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  Organizaţi-vă viaţa mai bine şi păstraţi-vă contactele separate prin utilizarea a 2 numere de telefon diferite. Cu SIM dual, nu trebuie să purtaţi două telefoane.

 • Durată de convorbire de până la 8 ore

  Durată de convorbire de până la 8 ore

  Telefonul poate suporta până la 8 ore de conversaţie la o singură încărcare.

 • Cameră digitală integrată

  Camera digitală integrată cu rezoluţie VGA (640 x 480 pixeli) vă permite să captaţi momentele preţioase ale vieţii, oriunde, oricând, cu ajutorul telefonului dvs. Apăsaţi tasta Cameră pentru a face fotografii vii şi pentru a le utiliza ca wallpaper şi fotocall sau pentru a le trimite ulterior prin MMS.

 • Radio FM integrat de calitate

  O aplicaţie radio FM vă permite să ascultaţi programele radio FM preferate oriunde vă aflaţi, mulţumită telefonului dvs. mobil şi căştilor stereo.

 • MP3 player

  Telefonul mobil cu MP3 player vă oferă posibilitatea de a savura muzică de calitate superioară pe un singur dispozitiv. Puteţi transfera şi asculta oricând hit-urile dvs. MP3 preferate în timpul călătoriilor.

 • Durată în standby de până la 35 zile

  Telefonul poate rămâne pornit şi în standby continuu pentru până la 35 zile după o singură încărcare.

Vezi toate Specificaţile
 • Încărcătorul portabil al telefonului mobil este compatibil cu dispozitivele alimentate cu USB care transmit o tensiune de încărcare de ieşire de 5 V şi un curent maxim de ieşire de 1000 mA.
 • Cardul de memorie microSD nu este inclus.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa