MMS

  Telefon mobil

  Comunicaţi simplu

  Proiectat cu gândul la simplitate, Philips E100 este indispensabil pentru comunicaţiile zilnice. Cu redare MP3, radio FM, navigare pe Internet şi mesagerie multimedia, acest telefon constituie o modalitate uşoară, dar în acelaşi timp distractivă, de a fi întotdeauna conectat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Comunicaţi simplu

 • Redare MP3 şi tonuri de apel pentru o experienţă audio superioară

  Utilizaţi cardul de memorie extern pentru a transfera fişiere muzicale MP3 pe telefon, pentru o experienţă audio superioară în timpul deplasării. De asemenea, puteţi personaliza tonul de apel cu o selecţie din fişierele dvs. MP3.

 • Radio FM integrat de calitate

  O aplicaţie radio FM vă permite să ascultaţi programele radio FM preferate oriunde vă aflaţi, mulţumită telefonului dvs. mobil şi căştilor stereo.

 • Slot pentru card de memorie MicroSD, pentru memorie suplimentară/stocare date

  Acum vă puteţi bucura de capacitatea suplimentară şi de stocarea fişierelor multimedia, introducând un card de memorie MicroSD în slotul integrat al telefonului.

 • Ecran principal extraordinar cu 65.000 de culori

  Ecranul color principal al telefonului dvs. afişează imagini şi fotografii colorate incredibil.

 • SMS-ul către mai multe persoane contactează mai mulţi destinatari simultan

  Puteţi utiliza funcţia de SMS (Short Message Service) către mai multe persoane pentru a trimite mesaje simultan câtorva persoane, scriind mesajul, selectând destinatarii şi apăsând "send" (trimitere).

 • MMS (Multimedia Messaging Service - Serviciul de mesaje multimedia)

  MMS (Multimedia Messaging Service) vă permite să vă utilizaţi telefonul mobil pentru a trimite şi recepţiona fotografii, fişiere video şi audio împreună cu mesaje text.

Vezi toate Specificaţile
 • Specificaţie indicată pe baza încărcării iniţiale complete a bateriei testată în laboratoare. Performanţa reală depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa