• Comunicaţi simplu

  MMS

  Telefon mobil

  CTE100RED/00 Caută produse similare

  Proiectat cu gândul la simplitate, Philips E100 este indispensabil pentru comunicaţiile zilnice. Cu redare MP3, radio FM, navigare pe Internet şi mesagerie multimedia, acest telefon constituie o modalitate uşoară, dar în acelaşi timp distractivă, de a fi întotdeauna conectat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Comunicaţi simplu

 • Redare MP3 şi tonuri de apel pentru o experienţă audio superioară

  Utilizaţi cardul de memorie extern pentru a transfera fişiere muzicale MP3 pe telefon, pentru o experienţă audio superioară în timpul deplasării. De asemenea, puteţi personaliza tonul de apel cu o selecţie din fişierele dvs. MP3.

 • Radio FM integrat de calitate

  O aplicaţie radio FM vă permite să ascultaţi programele radio FM preferate oriunde vă aflaţi, mulţumită telefonului dvs. mobil şi căştilor stereo.

 • Slot pentru card de memorie MicroSD, pentru memorie suplimentară/stocare date

  Acum vă puteţi bucura de capacitatea suplimentară şi de stocarea fişierelor multimedia, introducând un card de memorie MicroSD în slotul integrat al telefonului.

 • Ecran principal extraordinar cu 65.000 de culori

  Ecranul color principal al telefonului dvs. afişează imagini şi fotografii colorate incredibil.

 • SMS-ul către mai multe persoane contactează mai mulţi destinatari simultan

  Puteţi utiliza funcţia de SMS (Short Message Service) către mai multe persoane pentru a trimite mesaje simultan câtorva persoane, scriind mesajul, selectând destinatarii şi apăsând "send" (trimitere).

 • MMS (Multimedia Messaging Service - Serviciul de mesaje multimedia)

  MMS (Multimedia Messaging Service) vă permite să vă utilizaţi telefonul mobil pentru a trimite şi recepţiona fotografii, fişiere video şi audio împreună cu mesaje text.

Vezi toate Specificaţile
 • Specificaţie indicată pe baza încărcării iniţiale complete a bateriei testată în laboratoare. Performanţa reală depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa