GPRS

  Xenium

  Durată de viaţă incredibilă a bateriei!

  Cel mai bun telefon din gama Philips Xenium 9@9w vă asigură o conectare permanentă - datorită unei durate de viaţă foarte lungi a bateriei. Acest telefon elegant şi subţire este dotat cu un SIM dual pentru comutarea între numerele de telefon, făcându-l uşor de utilizat şi sigur. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Durată de viaţă incredibilă a bateriei!

 • Durată în standby de până la o lună

  Durată în standby de până la o lună

  Telefonul poate rezista pornit în standby până la o lună, la o singură încărcare.

 • Durată de convorbire de până la 8 ore

  Durată de convorbire de până la 8 ore

  Telefonul poate suporta până la 8 ore de conversaţie la o singură încărcare.

 • Carduri SIM duale pentru comutarea simplă a numerelor de telefon

  Carduri SIM duale pentru comutarea simplă a numerelor de telefon

  Comutaţi între numerele de telefon cu uşurinţă, fără a fi nevoie să scoateţi şi să schimbaţi cardurile SIM. Telefonul dvs. mobil Philips este creat special pentru a utiliza două carduri SIM. Pentru a comuta între cele două carduri, selectaţi cardul SIM dorit din meniul telefonului.

 • Cameră foto de 2,0 megapixeli

  Captaţi cele mai importante amintiri la o calitate excelentă, cu o rezoluţie uimitoare de 2,0 megapixeli. Apăsaţi declanşatorul pentru a face fotografii superbe, pe care să le utilizaţi ca wallpaper şi fotocall sau pe care să le trimiteţi prin MMS.

 • Redare MP3 şi tonuri de apel pentru o experienţă audio superioară

  Utilizaţi cablul de date sau un card de memorie extern pentru a transfera fişiere muzicale MP3 pe telefon, pentru o experienţă audio superioară în timpul deplasării. De asemenea, puteţi personaliza tonul de apel cu o selecţie din fişierele dvs. MP3.

 • Captură şi redare video în formate MPEG4 şi H263

  Funcţia de captură video vă permite să înregistraţi momentele preţioase în format MPEG4 sau H263. Redaţi-le pe telefon sau pe PC.

 • Slot pentru card de memorie MicroSD, pentru memorie suplimentară/stocare date

  Acum vă puteţi bucura de capacitatea suplimentară şi de stocarea fişierelor multimedia, introducând un card de memorie MicroSD în slotul integrat al telefonului.

Vezi toate Specificaţile
 • Specificaţie indicată pe baza încărcării iniţiale complete a bateriei testată în laboratoare cu Bluetooth oprit. Performanţa reală depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa