• Durată incredibilă de viaţă a bateriei!

    Triband

    Xenium

    CT9A9GBLK/00 Caută produse similare

    Călătoriţi cu încredere cu Philips Xenium 9@9g şi bucuraţi-vă de libertatea reală de a fi întotdeauna conectat - graţie unei durate de viaţă a acumulatorului incredibil de lungi. 9@9g reprezintă o masă de energie care vă ajută să mergeţi înainte. Vezi toate beneficiile

Clipuri video

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Durată incredibilă de viaţă a bateriei!

  • Durată în standby de până la o lună

    Durată în standby de până la o lună

    Telefonul poate rezista pornit în standby până la o lună, la o singură încărcare.

  • Durata de convorbire de până la 8,5 ore

    Durata de convorbire de până la 8,5 ore

    Telefonul poate suporta până la 8,5 ore de convorbire la o singură încărcare.

  • Bluetooth pentru conectare wireless facilă la alte echipamente

    Tehnologia Bluetooth permite conectarea wireless facilă la alte dispozitive Bluetooth în timpul deplasării. Îmbogăţiţi-vă experienţa mobilă utilizând casca Bluetooth şi primiţi şi partajaţi facil şi rapid fişiere pe telefonul dvs. wireless.

  • Tonuri de apel MP3 pentru o experienţă audio personalizată bogată

    Tonurile de apel în format MP3 vă permit să selectaţi cântecele dvs. preferate pentru o experienţă audio personalizată bogată prin simpla setare a unui fişier MP3 ca ton de apel personal.

  • Cameră digitală de megapixeli

    Camera digitală integrată cu rezoluţie de 1,3 megapixeli (1024 x 1280 pixeli) vă permite să captaţi momentele preţioase ale vieţii, oriunde, oricând, cu ajutorul telefonului dvs. Apăsaţi tasta Cameră pentru a face fotografii vii şi pentru a le utiliza ca wallpaper şi fotocall sau pentru a le trimite ulterior prin MMS.

  • Tehnologie Java 2.0

    Tehnologia Java 2.0 vă permite să vă îmbunătăţiţi şi să vă personalizaţi telefonul cu jocuri şi aplicaţii noi, pur şi simplu prin descărcarea acestora.

  • Ecran principal OLED color, cu 262 K de culori strălucitoare

    Cu ecranul principal OLED cu toate cele 262 K de culori, bucuraţi-vă de toate imaginile, fotografiile şi animaţiile simple în culori clare şi vii.

  • Memento pentru întâlniri pe bază de voce

    O funcţie îmbunătăţită pentru agendă, care le permite utilizatorilor să creeze memento-uri pentru întâlniri pe bază de voce care îi vor alerta cu un semnal acustic sau vocal la ora la care are loc întâlnirea.

  • 1000 de intrări în agendă, fiecare cu maxim 5 numere

    Capacitatea imensă de stocare a agendei, de 1000 de intrări, fiecare cu 5 numere, vă permite să stocaţi în mod convenabil toate contactele dvs. personale şi de afaceri.

  • Capacitate de înregistrare vocală de 30 de minute

    Puteţi înregistra până la 30 de minute de note vocale, agende vocale sau teleconferinţe sau puteţi descărca conţinut audio prin MMS (Multimedia Messaging Service), pe care le puteţi stoca în memoria telefonului pentru a le consulta ulterior.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa