Difuzor coaxial auto

  Sistemul dvs. mobil music theater

  Simţiţi-vă muzica prin intermediul difuzoarelor stereo pentru maşină Philips CSP6911. Aceste difuzoare de 16x24 cm cu 3 căi au o putere maximă de 300 de W şi sunt echipate cu un con oval din polipropilenă cu un tweeter cu dom din PEI subţire, astfel încât dvs. să vă bucuraţi de detalii realiste ale muzicii şi de un bas profund. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Difuzor coaxial auto

6 x 9", 3 căi, Putere maximă 300 W CSP6911/00 Caută produse similare

Sistemul dvs. mobil music theater

cu sunet stereo pe 3 căi pentru un sunet realist

 • Tweeter cu dom din PEI subţire care oferă un ton cald şi bogat

  Tweeter cu dom din PEI subţire care oferă un ton cald şi bogat

  PEI (polieterimida) este materialul ideal pentru domuri de tweeter datorită masei reduse, rezistenţei la întindere ridicate, stabilităţii sporite şi toleranţei la temperaturi înalte. În interiorul tweeterului, diafragma mică (deschiderea domului) produce sunete de înaltă frecvenţă. Aceste domuri PEI pot reda chiar şi cele mai înalte note muzicale, pentru a îmbogăţi muzica dvs. cu sunete înalte calde şi pe gamă largă. Forma domului propagă sunetul peste tot pentru a putea asculta notele înalte din orice scaun din vehicul.

 • Magnetul puternic din ferită oferă putere de înaltă performanţă

  Magnetul puternic din ferită oferă putere de înaltă performanţă

  Ferita este un material uşor şi puternic, cu câmp magnetic permanent şi coerent. Este cel mai important component din difuzor, care induce deplasarea bobinei mobile şi a diafragmei. Când este primit un semnal, bobina mobilă acţionează ca un electromagnet care provoacă apropierea sau respingerea dintre diafragma tweeterului şi woofer. Magnetul de ferită produce un câmp magnetic uniform pentru o deplasare lină a diafragmei, oferind sunet cu distorsiune redusă. Datorită utilizării unui astfel de magnet stabil şi foarte coercitiv, precum ferita, bobina mobilă poate produce sunete puternice, cu un ton uniform.

 • Sistemul surround din butil cauciuc pentru reacţii line şi imediate

  Sistemul surround din butil cauciuc pentru reacţii line şi imediate

  Butil-cauciucul cu nivel înalt de răspuns conectează diafragma wooferului la cadrul difuzorului pentru a crea un sistem de suspensie surround. De fiecare dată când un semnal de sunet ajunge la conul din woofer, ansamblul surround din butil-cauciuc rezistent, dar totuşi elastic păstrează conul în poziţie, protejând împotriva forţelor puternice de deplasare în sus sau în jos care pot apărea dacă semnalul este prea puternic. Astfel, wooferul poate rezista bătăilor puternice şi oferă un răspuns de bas uniform cu nivel minim de distorsiune, chiar şi pentru un difuzor mic.

 • Grila elegantă a difuzorului protejează împotriva deteriorărilor

  Grila elegantă a difuzorului protejează împotriva deteriorărilor

  Grila difuzorului a fost proiectată pentru a oferi vehiculelor un aspect de lux. Alcătuită din două părţi - o carcasă din plasă metalică detaşabilă şi un inel din plastic, aceasta acoperă complet domul tweeterului şi conul difuzorului când este instalată peste difuzor. Dură şi rezistentă, aceasta protejează difuzorul împotriva loviturilor accidentale şi degetelor curioase, care pot deteriora sunetul acestora.

 • Con oval din polipropilenă îmbogăţit, cu amplificare de bas profund

  Con oval din polipropilenă îmbogăţit, cu amplificare de bas profund
 • Rezistenţă şi performanţe stabile în condiţii extreme

  Rezistenţă şi performanţe stabile în condiţii extreme.

 • Se potriveşte perfect tuturor orificiilor de difuzoare de 16x24 cm

  Se potriveşte perfect tuturor orificiilor de difuzoare de 16x24 cm.

 • Conectare simplă a firelor pentru anumite borne de difuzor

  Conectare simplă a firelor pentru anumite borne de difuzor.

 • Con de polipropilenă rezistent pentru utilizare indiferent de intemperii

  Polipropilena este un material excelent pentru diafragmele conului de difuzor datorită performanţei sale uniforme, indiferent de intemperii. Când vremea este umedă, greutatea conului poate creşte, reducând astfel sensibilitatea. Când vremea este caldă, conul (sau doar o parte din acesta) se poate extinde şi deveni mai mare. În ambele cazuri, sunetul se poate distorsiona. Indiferent de vreme, conurile de polipropilenă nu sunt afectate de aceste probleme şi pot produce un sunet clar şi viu, de fiecare dată.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa