Sistem de andocare media pentru maşină

  Andocaţi-l pe bord

  Preluaţi controlul cu acest sistem auto de divertisment de la Philips care funcţionează perfect cu iPhone-ul/iPod-ul dvs. Încărcaţi-vă dispozitivul pe bord, controlaţi ceea ce ascultaţi prin intermediul unei aplicaţii gratuite şi preluaţi apeluri cu mâinile libere, indiferent dacă telefonul este andocat sau nu. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

CarStudio Sistem de andocare media pentru maşină

Staţie de andocare pentru iPod/iPhone CMD310/12 Caută produse similare

Andocaţi-l pe bord

cu aplicaţia gratuită iPhone pentru utilizarea optimizată în maşină

 • Music Zone pentru puncte optime de audiţie reglabile

  Music Zone pentru puncte optime de audiţie reglabile

  Tehnologia inovatoare Philips Music Zone permite şoferului şi pasagerilor să se bucure de muzică cu un efect spaţial mai viu, aşa cum a fost conceput de artist. Utilizatorii pot comuta zonele de ascultare de la şofer la pasageri şi înapoi pentru a obţine cea mai bună focalizare sonică în maşină. Un buton de comandă dedicat zonei asigură cele trei setări predefinite - stânga, dreapta şi faţă (şi toate) - astfel încât să puteţi adecva nevoile dvs. de ascultare cu uşurinţă şi dinamica, singur sau împreună cu pasagerii.

 • MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  Tehnologia MAX Sound amplifică instantaneu frecvenţele joase şi cele înalte, mărind la maxim performanţa volumului şi creând o experienţă audio impresionantă printr-o simplă atingere de buton. Circuitul electronic sofisticat calibrează sunetul existent şi setările volumului, amplificând la maxim, instantaneu, basul şi volumul, fără distorsiuni. Rezultatul final este o amplificare semnificativă atât a spectrului sonor, cât şi a volumului, adăugând forţă piesei ascultate.

 • Bluetooth încorporat pentru apeluri mâini libere şi muzică la difuzoare

  Bluetooth încorporat pentru apeluri mâini libere şi muzică la difuzoare

  Păstraţi controlul tot timpul cu sistemul în maşină. Bluetooth-ul încorporat vă permite conectarea iPhone-ului dvs. la sistemul audio al maşinii ca să puteţi efectua sau prelua apelurile telefonice mâini libere utilizând microfonul încorporat şi difuzoarele maşinii. De asemenea, vă permite să ascultaţi toată muzica de pe iPhone pe difuzoarele maşinii, chiar şi fără a andoca dispozitivul dvs. O conexiune stabilă şi o calitate excelentă a sunetului asigură întotdeauna claritatea apelurilor telefonice. Philips vă permite să fiţi cu ochii pe drum şi cu mâinile pe volan şi astfel vă puteţi bucura de o conducere mai plăcută şi mai sigură.

 • Aplicaţie CarStudio gratuită de la Philips pentru a controla ceea ce redaţi

  Aplicaţie CarStudio gratuită de la Philips pentru a controla ceea ce redaţi

  Aplicaţia CarStudio de la Philips oferă sute de caracteristici unice pentru staţiile de andocare Philips. Vă permite să efectuaţi apeluri mâini libere cu iPhone-ul dvs., să răsfoiţi colecţia de muzică şi să partajaţi prietenilor ce ascultaţi pe Facebook şi Twitter. Când iPhone-ul sau iPod-ul este în poziţia peisaj, butoanele de comandă se măresc pentru acces uşor. Adăugaţi o interfaţă intuitivă şi aveţi aplicaţia perfectă pentru utilizare în maşină. Aplicaţia este disponibilă pentru descărcare din Apple App Store, complet gratuit.

 • Staţie de andocare retractabilă pentru un bord curat şi elegant

  Staţie de andocare retractabilă pentru un bord curat şi elegant

  Menţineţi curăţenia pe bord cu staţia de andocare retractabilă de la Philips. Când doriţi ca maşina dvs. să arate elegantă şi curată, puteţi ascunde complet staţia de andocare cu o simplă împingere. Ingineria şi designul ingenios permit retractarea completă a staţiei, lăsând o suprafaţă curată şi netedă. Sistemul de divertisment în maşină de la Philips pune simplitate în dispozitive.

 • USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  Folosind modul USB Direct, conectaţi, pur şi simplu, echipamentul USB la portul USB port pe dispozitivul dvs. Philips şi muzica dvs. digitală va fi redată direct de pe dispozitivul Philips.

 • Doar andocaţi pentru a încărca şi utiliza complet iPhone-ul/iPod-ul dvs.

  Simplificaţi modul de conducere cu sistemul Philips de divertisment în maşină.Tot ceea ce trebuie să faceţi este să andocaţi pentru a transforma iPhone-ul sau iPod-ul dvs. în parte integrantă a sistemului audio a maşinii dvs. Conexiunile supărătoare şi firele neplăcute la vedere sunt de domeniul trecutului. Puneţi dispozitivul dvs. Apple în andocare şi îl puteţi încărca şi reda de pe acesta şi puteţi efectua apeluri mâini libere. Puteţi utiliza chiar şi celelalte funcţii care sunt disponibile pe dispozitivul dvs. - cum ar fi sistemele de navigare şi serviciile de locaţie. Alegeţi calea mai simplă cu Philips.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa