Monitor LCD cu afişaj pentru medii clinice D-image

  Afişaj pentru medii clinice

  Acest afişaj Philips este ideal pentru mediul clinic de zi cu zi. Presetarea D-image vă oferă imagini medicale consecvente DICOM pe tonuri de gri. Sursa de alimentare omologată medical asigură măsurile de siguranţă elementare. Carcasa antimicrobiană inhibă dezvoltarea bacteriilor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD cu afişaj pentru medii clinice D-image

Afişaj pentru medii clinice, 27" (68, 6 cm), 2560 x 1440 (3, 6 MP) C272P4QPKEW/00 Caută produse similare

Afişaj pentru medii clinice

cu imagini uimitoare

 • Presetare afişaj D-image pentru medii clinice pentru DICOM partea 14 pe tonuri de gri

  Presetare afişaj D-image pentru medii clinice pentru DICOM partea 14 pe tonuri de gri

  Monitoarele trebuie să afişeze imagini medicale în mod consecvent, la o calitate înaltă, pentru a obţine interpretări de încredere. Redarea imaginilor medicale în tonuri de gri pe monitoare standard este în cel mai bun caz în general inconsecventă, făcându-le nepotrivite pentru utilizarea în medii clinice. Afişajele pentru medii clinice de la Philips cu presetare pentru imagini medicale D-image sunt calibrate în fabrică pentru a oferi o performanţă a afişajului cu tehnologie standard în tonuri de gri compatibilă cu DICOM partea 14. Utilizând panouri LCD de înaltă calitate cu tehnologie LED, Philips vă oferă performanţă consecventă şi de încredere la un preţ accesibil. Informaţii suplimentare pe http://medical.nema.org/

 • Carcasa antimicrobiană inhibă în mod activ dezvoltarea bacteriilor

  Carcasa antimicrobiană inhibă în mod activ dezvoltarea bacteriilor

  Microbii au devenit o problemă din ce în ce mai mare în spitale şi medii clinice în întreaga lume şi pot provoca infecţii care pun viaţa în pericol. Afişajele pentru medii clinice de la Philips se ocupă de această provocare utilizând în materialul carcasei aditivi antimicrobieni, în conformitate cu JIS Z2801, făcându-l parte integrantă a carcasei afişajului. Siguranţa dvs., precum şi a pacienţilor dvs. este acum asigurată de acest scut protector care împiedică răspândirea celor mai întâlnite microorganisme, precum "Staphylococcus aureus (Gastroenterită)", "Escherichia coli (E Coli)" and "Klebsiella (Pneumonie)".

 • PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

  PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

  PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite şi primeşte semnale infraroşii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent şi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % şi prelungind durata de viaţă a monitorului

 • SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

  Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

  Monitorul Philips, mulţumită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Înălţimea mică între masă şi ramă este soluţia perfectă dacă utilizaţi ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenţe mari de înălţime să utilizeze monitorul la unghiul şi setările de înălţime preferate, reducând oboseala.

 • SmartImage Clinic pentru setări obişnuite de afişare

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi, în baza diferitelor aplicaţii/imagini afişate pe un monitor, SmartImage optimizează conţinutul afişat prin reglarea dinamică a luminozităţii, contrastului, culorii şi clarităţii în timp real.

 • Alimentarea electrică omologată medical asigură siguranţă prin emisiile reduse

  Măsurile de siguranţă elementare, performanţa esenţială şi fiabilitatea sunt cerinţe vitale într-un mediu clinic profesional. Spre deosebire de afişajele standard, afişajele pentru medii clinice de la Philips lucrează cu surse de alimentare electrică speciale, omologate medical, pentru a satisface aceste cerinţe. Acestea sunt conforme cu standardul EN/IEC 60601-1 care asigură măsuri elementare de siguranţă şi performanţă esenţială. În plus, sunt conforme şi cu standardul colateral EN/IEC 60601-1-2 pentru testare şi compatibilitate electromagnetică cu omologare medicală. În multe state, spitalele şi clinicile conformitatea cu aceste standarde reprezintă o cerinţă.

 • Tehnologia PLS Quad HD asigură imagini color de 8 biţi şi 109 ppi

  Acest ecran profesional de la Philips utilizează cel mai recent ecran HD PLS Quad, ce vă oferă imagini superbe în unghiuri ample cu o rezoluţie extrem de mare, de 2560x1440 pixeli. Cu o profunzime excelentă a culorii de 8 biţi, combinată cu o densitate de 109 ppi, vă puteţi bucura acum de imagini sRGB în culori profesionale reale, în comparaţie cu ecranele cu adâncime limitată a culorii, de 6 biţi şi densitate de 82 ppi. Luminozitatea crescută şi consumul scăzut de energie, relative în cazul ecranelor tradiţionale cu unghi amplu, asigură performanţe excepţionale întotdeauna, economisind în acelaşi timp şi energie. Se potriveşte cel mai bine aplicaţiilor profesionale precum CAD, Design elemente grafice şi Redare imagine etc.

 • MultiView oferă conectare şi vizionare activă dublă în acelaşi timp

  MultiView pentru medii clinice permite conectarea duală şi vizualizarea în acelaşi timp. Având o rezoluţie ultra-înaltă, cu ecranul Philips MultiView puteţi experimenta o productivitate maximă într-un sistem convenabil şi curat. MultiView pentru medii clinice permite conectarea duală şi vizualizarea, astfel încât să puteţi lucra cu mai multe calculatoare sau dispozitive alăturate în acelaşi timp, făcând din multitasking-ul complex o floare la ureche. Vizualizarea alăturată MultiView a două sau mai multe surse este ideală în mediul clinic pentru compararea datelor şi imaginilor pe acelaşi ecran.

 • Boxe stereo integrate pentru multimedia

  O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

 • Cameră web cu microfon pentru a vă conecta şi a colabora

  Camera Web şi microfonul încorporate vă permit să vă vedeţi colegii şi clienţii şi să comunicaţi cu aceştia. Această soluţie simplă vă permite să colaboraţi şi să partajaţi, economisind timp preţios şi cheltuieli legate de deplasare.

 • DisplayPort transmite semnale audio şi video printr-un singur cablu lung

  DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare - făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru suporturi media solicitante şi altele. Ţine, de asemenea, cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.

Vezi toate Specificaţile
 • Reţineţi: Orice utilizare pentru diagnosticarea primară este responsabilitatea exclusivă a spitalului sau a utilizatorului clinic.
 • DICOM este marcă înregistrată a NEMA pentru publicaţiile de standarde legate de comunicarea digitală a informaţiilor medicale.
 • EPEAT Gold este valabil numai unde Philips înregistrează produsul. Vizitaţi www.epeat.net pentru statutul de înregistrare din ţara dvs.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa