Fidelio

  Philips Fidelio

  boxe wireless de studio

  Boxe stereo wireless

  Experimentează sunet hi-fi puternic cu aceste boxe studio de 100 W şi o reproducere incredibilă a sunetului. Transmite muzică wireless utilizând Bluetooth® cu aptX® şi AAC. Finisajele premium completează şi dau o notă de eleganţă decorului de acasă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio boxe wireless de studio

Bluetooth® aptX, AAC şi NFC, Intrare digitală, intrare analogică, Port USB pentru încărcare, max. 100 W BTS7000/10 Caută produse similare

Boxe stereo wireless

 • Boxă pentru acute cu dom de mătase, pentru un sunet clar, de cristal

  Boxă pentru acute cu dom de mătase, pentru un sunet clar, de cristal

  Boxa pentru acute cu dom de mătase susţine o diafragmă fabricată cu mătase, un material superior celorlalte utilizate la boxele pentru acute obişnuite. Mătasea folosită în diafragmă are caracteristici de insonorizare superioare, iar textura sa moale asigură reducerea la minimum a fragmentării acustice. În consecinţă, sunetul produs de o boxă pentru acute cu dom de mătase este lin, cald şi are o gamă amplă.

 • Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

  Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

  Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

 • Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Sincronizaţi dispozitive Bluetooth fără nicio problemă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth şi streaming-ul de muzică.

 • Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Deoarece Dolby Digital, standardul audio multi-canal digital cel mai bun din lume, utilizează modul natural în care urechea procesează sunetele, veţi avea parte de sunet surround de cea mai bună calitate, cu repere spaţiale reale.

 • Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică ascultat.

 • Finisaj lemn natural pentru un decor interior modern

  Finisaj lemn natural pentru un decor interior modern

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa