Bluetooth

  sistem de divertisment cu staţie de andocare

  Bucuraţi-vă de muzică wireless prin tehnologia Bluetooth®

  Beneficiind de tehnologie Bluetooth®, microsistemul Hi-Fi BTM630 vă permite să ascultaţi wireless muzică de pe telefonul mobil sau PC. Aceast sistem audio complet dispune de un microfon încorporat pentru apeluri hands-free şi pentru comutarea între apeluri şi muzică. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

sistem de divertisment cu staţie de andocare

Bluetooth, Sloturi pentru carduri USB şi SD BTM630/12 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de muzică wireless prin tehnologia Bluetooth®

 • Utilizaţi şi încărcaţi simultan dispozitivul dvs. iPod

  Utilizaţi şi încărcaţi simultan dispozitivul dvs. iPod

  Savuraţi muzica MP3 preferată în timp ce încărcaţi dispozitivul iPod! Staţia vă permite conectarea dispozitivului iPod direct la sistemul cu staţie de andocare pentru a putea asculta muzica preferată cu un sunet superb. De asemenea, aceasta încarcă dispozitivul iPod în timpul redării, astfel încât să vă puteţi bucura de muzică şi să nu trebuiască să vă preocupe epuizarea bateriei dispozitivului iPod. Utilizaţi telecomanda pentru a naviga, a selecta şi a reda muzica stocată pe iPod. Sistemul cu staţie de andocare vă încarcă automat dispozitivul iPod în timp ce este andocat.

 • Sloturi pentru carduri USB Direct şi SD/MMC pentru redarea de muzică în format MP3/WMA

  Sloturi pentru carduri USB Direct şi SD/MMC pentru redarea de muzică în format MP3/WMA

  Datorită capacităţii complete de transfer al fişierelor, vă puteţi bucura cu uşurinţă de confortul şi distracţia accesării mai multor melodii în format digital prin sloturile pentru carduri USB Direct şi SD/MMC încorporate. Conectaţi dispozitivul la portul USB sau introduceţi cardul de memorie în slotul pentru card SD/MMC pe sistemul muzical Philips, iar muzica şi fotografiile digitale vor fi redate direct din dispozitiv. Acum puteţi savura momentele preferate împreună cu familia şi prietenii!

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică ascultat.

 • Telecomandă all-in-one pentru sistem şi iPod

  Telecomandă all-in-one pentru sistem şi iPod

  Cu telecomanda Philips all-in-one, acum puteţi parcurge uşor sute de melodii pe sistemul muzical Philips şi iPod cu o simplă apăsare de tastă. Informaţiile afişate sunt listate în funcţie de lista de melodii, album, interpret, gen muzical sau pistă şi permit navigarea rapidă şi intuitivă prin mulţimea de fişiere. Permite operarea cu o singură mână şi garantează o experienţă unică.

 • Redaţi muzică de pe PC sau telefonul mobil prin tehnologia Bluetooth

  Redaţi muzică de pe PC sau telefonul mobil prin tehnologia Bluetooth
 • Microfon şi difuzoare încorporate pentru apeluri hands-free de la mobil

  Microfon şi difuzoare încorporate pentru apeluri hands-free de la mobil
 • Comutare automată între apelurile telefonice şi redarea de muzică

  Comutare automată între apelurile telefonice şi redarea de muzică
 • Putere totală de ieşire 30W RMS

  Putere totală de ieşire 30W RMS
 • Design elegant, cu slot pentru CD extra plat

  Design elegant, cu slot pentru CD extra plat
 • Înregistrare digitală MP3, cu o singură apăsare obţineţi 2X viteza de înregistrare - nu este necesar un PC

  Conectaţi dispozitivul USB de stocare în masă la portul USB de la sistemul audio Philips şi începeţi înregistrarea muzicii dvs. preferate de pe CD-uri pe dispozitivul USB sau player-ul MP3, la o viteză dublă - printr-o simplă atingere şi fără a avea nevoie de un computer.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa