boxă portabilă wireless

  Spin360max

  Aşează boxa oricum doreşti. Sunetul la 360° este puternic în orice direcţie. Baterie cu durată foarte lungă de funcţionare, care asigură muzica pentru o jumătate de zi şi care îţi încarcă şi telefoanele. Mulţumită funcţiei de asociere multiplă Bluetooth, pentru interschimbarea instantanee a muzicii între două dispozitive. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă portabilă wireless

Bluetooth®, Rezistent la stropire, Sursă de energie de rezervă, 16 W, baterie reîncărcabilă BT7700B/00 Caută produse similare

Spin360max

Sunet puternic şi impresionant, de jur împrejur

 • Două drivere de boxe şi radiatoare pasive oferă un sunet captivant

  Două drivere de boxe şi radiatoare pasive oferă un sunet captivant

  Driverele de difuzoare duble de 1,75" din neodim oferă un sunet natural, clar şi echilibrat, în timp ce radiatoarele pasive duble orientate în direcţie opusă extind şi amplifică basul. Driverele de difuzoare frontale şi posterioare pentru întreaga gamă creează un sunet echilibrat chiar şi la 360 de grade, oferindu-ţi libertatea de a te bucura de aceeaşi calitate a sunetului, indiferent de direcţia în care este orientată boxa.

 • Digital Sound Processing pentru o muzică naturală, fără distorsiuni

  Digital Sound Processing pentru o muzică naturală, fără distorsiuni

  Tehnologia avansată de procesare a sunetului îmbunătăţeşte reproducerea muzicii, astfel încât fiecare notă rezonează cu o precizie excepţională, şi fiecare pauză este de o tăcere mormântală. Tehnologia Digital Sound Processing patentată Philips optimizează performanţa boxelor compacte, emiţând un sunet clar, detaliat şi puternic fără nicio distorsiune.

 • Design cu protecţie la stropire, ideal pentru utilizare în condiţii de umezeală

  Design cu protecţie la stropire, ideal pentru utilizare în condiţii de umezeală

  Designul rezistent la stropire face ca această boxă să fie ideală pentru utilizare la duş, în bucătărie, în apropierea piscinei sau în zilele ploioase, pentru a te putea bucura de muzică oriunde doreşti.

 • Timp de redare de până la 12 ore de muzică

  Timp de redare de până la 12 ore de muzică

  Poţi reda muzica tare oricând şi oriunde, cu o baterie reîncărcabilă integrată, având o autonomie de până la 12 ore. Ascultă-ţi toată muzica fără neajunsul cablurilor încurcate şi căutării supărătoare după prize de alimentare, ceea ce-ţi oferă libertate totală de mişcare şi o jumătate de zi de divertisment muzical.

 • Boxa poate fi utilizată şi ca baterie de rezervă, pentru încărcarea smartphone-ului

  Boxa poate fi utilizată şi ca baterie de rezervă, pentru încărcarea smartphone-ului

  Poţi utiliza această boxă şi ca sursă de energie de rezervă. Dacă ţi se descarcă smartphone-ul sau tableta, poţi utiliza bateria din interiorul boxei pentru a le încărca prin intermediul cablului USB.

 • Transferă muzică instantaneu între 2 dispozitive cu MULTIPAIR

  Transferă muzică instantaneu între 2 dispozitive cu MULTIPAIR

  Sincronizează simultan 2 dispozitive inteligente, pentru a putea reda muzică de pe orice dispozitiv doreşti, fără dificultăţile implicate de desincronizare şi resincronizare. Pentru a reda o melodie pe alt dispozitiv, mai întâi trebuie să întrerupi redarea pe dispozitivul iniţial şi apoi să începi redarea unei noi melodii pe alt dispozitiv, pentru ca acesta să preia redarea. Este o funcţie perfectă pentru a partaja muzică cu prietenii, la petreceri sau pentru a reda diverse melodii stocate pe diferite dispozitive. Permite membrilor familiei şi prietenilor să-şi sincronizeze dispozitivele cu al tău simultan, pentru a putea face schimb de muzică foarte uşor.

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel vă puteţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu această boxă.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

 • Acumulator reîncărcabil încorporat Li-ion pentru redare de muzică oriunde

  Acumulator reîncărcabil încorporat Li-ion pentru redare de muzică oriunde
 • Putere totală de ieşire 2 x 8 W RMS

  Această boxă are o putere totală de ieşire de 16 W RMS. RMS se referă la Root Mean Square (media pătratică). Aceasta este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât puterea este mai mare, cu atât puterea sonoră emisă de boxă este mai bună.

 • Microfon încorporat, pentru apelurile telefonice mâini libere

  Graţie microfonului încorporat, această boxă funcţionează şi ca telefon cu difuzor. Atunci când este recepţionat un apel, muzica este întreruptă şi puteţi vorbi prin intermediul difuzorului. Organizaţi o întâlnire de afaceri. Sau apelaţi-vă prietenul de la o petrecere. În orice context, acesta va funcţiona perfect.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa