Boxă fără fir

  Transfer de sunet premium fără compromis

  Redă-ţi muzica wireless la calitate hi-fi! Această boxă stereo dispune de tweetere şi woofere separate, amplificatoare de bas şi procesor de sunet digital pentru cel mai bun sunet. Acesta permite utilizatorilor să transfere muzică instantaneu între 3 dispozitive prin Bluetooth Multipair. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxă fără fir

cu MULTIPAIR, Bluetooth® aptX, AAC şi NFC, Port USB pentru încărcare, 30 W BT7500B/12 Caută produse similare

Transfer de sunet premium fără compromis

 • Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Sincronizaţi dispozitive Bluetooth fără nicio problemă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth şi streaming-ul de muzică.

 • Streaming de muzică Bluetooth® (aptX® şi AAC) de înaltă fidelitate

  Streaming de muzică Bluetooth® (aptX® şi AAC) de înaltă fidelitate

  Cu tehnologia avansată, sunetul transmis prin Bluetooth® este adus la un nou nivel. Redarea audio standard prin Bluetooth® utilizează codecul SBC, care este conceput pentru transmisii audio simple, lăsând ascultătorii adesea dezamăgiţi şi nemulţumiţi. Cu toate acestea, boxa Philips este echipată cu tehnologia wireless Bluetooth® (aptX® şi AAC) de înaltă fidelitate - oferindu-vă un sunet bogat, puternic şi de o claritate excepţională. Compatibil cu cele mai recente smartphone-uri, tablete şi alte dispozitive Android™ şi Apple iOS, Philips oferă acum calitatea audio pe care v-o doriţi. Muzica wireless nu a sunat niciodată atât de bine.

 • Digital Sound Processing pentru o muzică naturală, fără distorsiuni

  Digital Sound Processing pentru o muzică naturală, fără distorsiuni

  Tehnologia avansată de procesare a sunetului îmbunătăţeşte reproducerea muzicii, astfel încât fiecare notă rezonează cu o precizie excepţională, şi fiecare pauză este de o tăcere mormântală. Tehnologia Digital Sound Processing patentată Philips optimizează performanţa boxelor compacte, emiţând un sunet clar, detaliat şi puternic fără nicio distorsiune.

 • Port USB pentru încărcarea altor dispozitive

  Port USB pentru încărcarea altor dispozitive

  Această boxă este prevăzută cu un port USB, care vă permite să vă încărcaţi comod dispozitivul. Nu trebuie decât să conectaţi dispozitivul cu ajutorul cablului său USB la partea din spate a boxei.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directă a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 portabil la sistemul audio.

 • Tweeter-ele dedicate oferă sunet detaliat de înaltă frecvenţă

  Tweeter-ele dedicate oferă sunet detaliat de înaltă frecvenţă
 • Amplificatoarele pasive pereche oferă bas extins şi bogat

  Amplificatoarele pasive pereche oferă bas extins şi bogat
 • Schimbă muzică instant între 3 dispozitive cu MULTIPAIR

  Schimbă muzică instant între 3 dispozitive cu MULTIPAIR
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa