BD-R

  De 10 ori mai mare şi mai bun decât un DVD

  Discurile Blu-ray reprezintă cel mai mare salt tehnologic în domeniul mediilor optice de la apariţia DVD-urilor. Având capacitate de cinci ori mai mare, acum puteţi înregistra fişiere video la standardul High Definition pe un singur disc de mare capacitate, rapid şi uşor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

De 10 ori mai mare şi mai bun decât un DVD

Stochează 50 GB sau 270 de minute de înregistrare video HD

 • Viteze de înregistrare superrapide, până la 9MB pe secundă

  Vitezele de înregistrare de 1 până la 2x permit rate de înregistrare de 4,5 până la 9MB pe secundă, astfel încât aveţi posibilitatea să înregistraţi mai mult într-un timp mai scurt.

 • Stratul de protecţie cu rezistenţă mărită protejează discul

  Discurile Blu-ray Philips sunt acoperite cu un strat uniform de o rezistenţă inegalabilă, care protejează straturile de înregistrare vitale ale discului. Stratul este aplicat cu ajutorul unei tehnologii de fixare în vid dezvoltată de Philips, care asigură o grosime uniformă inegalabilă de 100 µm. discul poate suporta utilizări intense, amprente, zgârieturi şi murdărie fără a fi necesar un cartuş de protecţie. Discurile Blu-ray Philips sunt mult superioare CD-urilor şi DVD-urilor standard.

 • Matriţele de precizie garantează calitatea superioară

  Discurile Blu-ray Philips sunt fabricate printr-un proces unic dezvoltat de Philips, care utilizează echipamente de ultimă generaţie pentru a crea cu ajutorul razelor UV penetrante matriţe utilizate pentru turnarea prin injecţie a discurilor BD. Philips controlează fiecare aspect al întregului proces de fabricaţie în aceeaşi fabrică. Rezultatele asigură un grad de reproducere şi o calitate excelente.

 • Sistemul de corecţie a erorilor asigură capacităţile de înregistrare şi redare

  Discurile Blu-ray oferă un sistem avansat de corecţie a erorilor, mult mai puternic decât cel de la CD-uri şi DVD-uri, asigurând o protecţie maximă pentru datele şi conţinutul dvs. video.

 • Straturile de înregistrare anorganice, stabile asigură rezistenţă

  Straturile de înregistrare sunt fabricate din compuşi anorganici foarte stabili care nu sunt afectaţi de expunerea la lumină, asigurând discurilor o durată de viaţă îndelungată. Acest tip de strat de înregistrare anorganic reprezintă o îmbunătăţire semnificativă faţă de straturile organice utilizate în prezent la discurile de tip CD şi DVD inscriptibile şi furnizează discurilor o operabilitate mai stabilă şi o durată mai lungă de viaţă.

 • Compatibil cu orice dispozitiv Blu-ray Disc

  Discurile Blu-ray Philips sunt concepute pentru a avea capacităţi largi de înregistrare şi au fost certificate pentru conformitatea cu standardele specificaţii stabilite de Blu-ray Disc Association (BDA). astfel, aceste discuri sunt compatibile cu orice marcă de unităţi sau recordere BD. Pentru rezultate optime, Philips recomandă utilizarea unităţii Philips TripleWriter™ Blu-ray pentru PC sau recorderul Philips BD Video Recorder pentru video.

 • Simplitate drag-and-drop fără timp pierdut cu formatarea prealabilă

  Discurile Blu-ray Philips oferă simplitate drag-and-drop imediat, fără a fi necesară formatarea prealabilă. Sistemul de fişiere special, UDF 2.5, face ca mutarea fişierelor de date şi a fişierelor video HD să se facă mai uşor şi mai rapid ca oricând.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa