DryCare

  Uscător de păr

  Elegant, puternic şi uşor

  Philips DryCare 2300 W este tot ceea ce ţi-ai putea dori de la un uscător de păr. Perfect echilibrat, usucă cu o putere de 2300 W, este uşor de ţinut şi de manevrat, include îngrijire cu ioni şi are un aspect elegant de culoare mov. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 196,00 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Elegant, puternic şi uşor

Soluţia ta completă pentru uscarea părului

 • Uscare de înaltă performanţă, de 2300 W

  Uscare de înaltă performanţă, de 2300 W

  Philips DryCare 2300 W are puterea de care ai nevoie. Fluxul său de aer rapid, puternic, de 2300 W asigură rezultate de coafare excelente.

 • Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

  Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

  Philips DryCare are un buton cu funcţie IONICĂ pentru accentuarea strălucirii unui păr catifelat şi drept. Ionii negativi elimină părul electrizat, netezesc cuticulele şi părul. Rezultatul este un păr neted, strălucitor şi minunat de lucios.

 • Jet de aer rece pentru fixarea coafurii după uscare

  Jet de aer rece pentru fixarea coafurii după uscare

  Philips DryCare are şi importantul buton pentru jet de aer rece. Jetul de aer rece asigură o explozie de aer rece pentru a fixa şi a finisa coafura.

 • Setare de temperatură ThermoProtect

  Setare de temperatură ThermoProtect

  Philips DryCare are o setare de temperatură ThermoProtect. Această setare usucă delicat părul la cea mai eficientă temperatură. Părul se usucă repede, fără a se încălzi excesiv.

 • 3 setări de căldură şi 2 de viteză pentru control maxim asupra coafării

  3 setări de căldură şi 2 de viteză pentru control maxim asupra coafării

  Philips DryCare are 3 setări de căldură şi 2 de viteză pentru control maxim asupra coafării. Uşor de setat şi de utilizat, îl poţi folosi pentru a obţine puterea şi temperatura exacte, potrivite stilului tău.

 • Design uşor, confortabil

  Design uşor, confortabil

  Philips DryCare cântăreşte numai 407 grame, ceea ce fac manevrarea şi ţinerea acestuia confortabile. Designul său uşor facilitează coafarea, fără a compromite puterea.

 • Cablu de alimentare de 2 m

  Cablu de alimentare de 2 m

  Philips DryCare are un cablu de alimentare de 2 m, pentru flexibilitate şi rază de acţiune suficientă în timpul coafării.

 • Element de uscare ceramic pentru a preveni uscarea excesivă

  Philips DryCare dispune de un element ceramic pentru a preveni uscarea excesivă şi a obţine un păr neted. Elementul generează căldură cu infraroşu. Această căldură delicată usucă şi netezeşte părul din interior, protejându-l împotriva uscării excesive, în timp ce-l usucă rapid şi eficient.

 • Difuzor de volum pentru volum, bucle şi elasticitate

  Philips DryCare are un difuzor de volum pentru adăugarea volumului şi îmbunătăţirea buclelor şi a elasticităţii. Pentru rezultate excelente, ţine difuzorul aproape de calotă şi de zona rădăcinilor. Textura delicată a acestuia va adăuga volum, va maximiza grosimea, elasticitatea şi va modela buclele.

 • Concentrator de 14 mm pentru coafare precisă

  Deschiderea îngustă de 14 mm a capului concentrează fluxul de aer pe zone specifice. Pentru o coafare precisă, foloseşte-l împreună cu uscătorul şi peria.

 • Uscător de păr elegant şi conceput cu stil

  Philips DryCare este un uscător de păr elegant şi conceput cu stil. Culoarea sa atractivă mov închis este distinctă şi arată la fel de bine ca şi rezultatele pe care le produce uscătorul.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa