Necartografiat

  Afişaj cu atingeri multiple

  Mai multă interacţiune cu publicul

  Transmiteţi publicului dvs. informaţii vitale sau mesaje de marketing cu o claritate uimitoare. Şi graţie ecranului tactil interactiv, puteţi interacţiona cu clienţii mai aproape ca oricând. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Signage Solutions Afişaj cu atingeri multiple

55", Iluminare de fundal edge LED, Full HD BDT5551EH/02 Caută produse similare

Mai multă interacţiune cu publicul

cu afişajul LED tactil de 140 cm (55")

 • Ecran LCD Full HD, 1920x1080 pixeli

  Acest ecran are o rezoluţie denumită Full HD. Tehnologia de ultimă oră pentru ecrane LCD oferă o rezoluţie panoramică de 1080 de linii cu scanare progresivă, fiecare având 1920 de pixeli. Astfel se pot obţine imagini de înaltă calitate, din semnal HD cu până la 1080 de linii. Culorile intense, imaginea fără scintilaţii, luminozitatea optimă şi contrastul ridicat vă vor oferi o experienţă de vizionare de neuitat.

 • Iluminare de fundal edge LED

  Experimentaţi o dispersie uniformă a luminii cu tehnologia LED de ultimă oră. LED-urile (diode emiţătoare de lumină) albe sunt poziţionate în jurul ramei panoului, pentru a oferi o dispersie egală a luminii. Acest fapt are drept rezultat un consum mai mic de energie, mai puţină căldură emisă şi o gamă de culori uniform distribuită, corespunzătoare realităţii.

 • Design cu ramă subţire pentru un aspect elegant

  Un design cu ramă subţire aduce un aspect elegant unui afişaj public pentru a se potrivi în mod plăcut în orice mediu. Cu designul cu ramă subţire este uşor să integraţi ecranul în orice interior sau aplicaţie.

 • Tehnologie de contact optică pentru interacţiune cu utilizatorul

  Un nou nivel de interacţiune este acum posibil graţie ecranului cu tehnologie de contact optică integrată. Senzorii poziţionaţi pe marginea ecranului vă oferă o claritate perfectă, oferind, în acelaşi timp, interacţiune cu atingeri multiple, deschizând numeroase posibilităţi pentru noi aplicaţii interactive.

 • 2 de puncte tactile simultan

  Bucuraţi-vă de funcţionalitatea uimitoare cu 2 puncte tactile simultan pe acest ecran tactil. Mai multă flexibilitate şi performanţă optimă îmbinate cu oportunităţile excelente de operabilitate pentru a vă oferi interacţiunea supremă cu utilizatorul.

 • Compatibilitate USB Plug-and-Play

  Nu trebuie decât să conectaţi afişajul la playerul media, prin USB, pentru recunoaştere tactilă automată. Conectorul USB este compatibil HID, oferind o funcţionare plug-and-play veritabilă.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Slot Open Pluggable Specification

  Dezvoltat pentru piaţa de semnalizare digitală, slotul Open Pluggable Specification (OPS) este conceput să transforme într-o joacă de copii modificarea sau upgrade-ul playerului dvs. media. Pur şi simplu conectaţi playerul media la afişaj - şi sunteţi gata. Indiferent dacă aveţi un player media de nivel iniţial, de gamă medie sau de vârf, OPS este complet compatibil, oferindu-vă un cost total de funcţionare mai scăzut pe termen mai lung.

 • Inserţie inteligentă în capacul din spate pentru a monta un PC mic

  PC-urile profesionale fac parte din majoritatea instalaţiilor publice de semnalizare. Adesea, acestea adaugă profunzime suplimentară afişării şi cauzează o mare dezordine a cablurilor. Aşa că am proiectat acest afişaj cu inserţie inteligentă în capacul posterior, care este ideală pentru integrarea unui mic PC profesional. În plus, sistemul de management al cablurilor oferă o soluţie grozavă pentru a vă menţine cablurile ordonate şi cu aspect profesional.

 • Compatibil cu toate sistemele de operare renumite

  Ecranele tactile sunt independente de software şi acceptă Windows 8, Windows 7, Vista, XP, Mac OS şi Linux.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa