Necartografiat

  Totem tactil LCD pentru exterior

  Mai multă interacţiune cu publicul în aer liber

  Transmiteţi publicului dvs. informaţii vitale sau mesaje de marketing cu o claritate uimitoare. Şi graţie ecranului tactil interactiv, puteţi interacţiona cu clienţii mai aproape ca oricând. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Totem tactil LCD pentru exterior

117 cm (46"), Multimedia, Full HD BDT4651TO/02 Caută produse similare

Mai multă interacţiune cu publicul în aer liber

cu Totemul pentru exterior cu atingeri multiple

 • 2 puncte tactile

  Bucuraţi-vă de interacţiune graţie ecranului cu atingeri multiple. Are avantajele unui ecran tactil mai robust combinat cu gesturile atingerilor multiple pentru a utiliza software tactil mai versatil.

 • Tactil capacitiv

  Acest ecran tactil capacitiv dispune de un strat de sticlă securizată de 5 mm. Prin urmare, este perfect practic pentru utilizarea în spaţii publice şi uşor de curăţat.

 • Rezistent la intemperii

  Totemul pentru exterior este instrumentul perfect pentru aplicaţiile dvs. exterioare de semnalizare. Invitaţi-vă clienţii sau arătaţi-le calea. Acest Totem pentru exterior facilitează implementarea sa în orice mediu. Afişajul rezistent la orice tip de intemperii vă ascunde în siguranţă echipamentul şi îl menţine protejat. Funcţiile integrate de răcire, ventilare şi încălzire permit utilizarea în orice mediu.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Independent de software

  Ecranele noastre tactile sunt independente de software şi funcţionează cu majoritatea tipurilor de software pentru ecrane tactile disponibile în comerţ, inclusiv Windows XP/7 şi Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Conectaţi-vă prin USB la un PC sau la un laptop.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa