Necartografiat

  Monitor tactil LCD

  Mai multă interacţiune cu publicul

  Transmiteţi-vă mesajul către audienţă cu o claritate senzaţională. Graţie ecranului tactil capacitiv, puteţi interacţiona cu clienţii mai aproape ca oricând, în spaţii publice. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor tactil LCD

107 cm (42"), Multimedia, Full HD BDT4251VX/02 Caută produse similare

Mai multă interacţiune cu publicul

cu ecranul robust cu atingeri multiple

 • 2 puncte tactile

  Bucuraţi-vă de interacţiune graţie ecranului cu atingeri multiple. Are avantajele unui ecran tactil mai robust combinat cu gesturile atingerilor multiple pentru a utiliza software tactil mai versatil.

 • Tactil capacitiv

  Acest ecran tactil capacitiv dispune de un strat de sticlă securizată de 5 mm. Prin urmare, este perfect practic pentru utilizarea în spaţii publice şi uşor de curăţat.

 • Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

  Produsele de afişare Philips sunt concepute şi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice care pot afecta sănătatea şi mediul înconjurător.

 • Design cu ramă subţire pentru un aspect elegant

  Un design subţire al ramei conferă un aspect elegant unui ecran tactil pentru a se potrivi în majoritatea mediilor.

 • Inserţie inteligentă în capacul din spate pentru a monta un PC mic

  PC-urile profesionale fac parte din majoritatea ansamblurilor de ecrane tactile pentru utilizatori multipli. Adesea, acestea adaugă profunzime suplimentară afişării în locuri publice şi păienjenişuri de cabluri. Acest ecran tactil pentru utilizatori multiplii conţine o inserţie inteligentă în capacul posterior care se va potrivi la numeroase PC-uri compacte profesionale. În plus, oferă posibilitatea unei gestionări eficiente a cablurilor.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Independent de software

  Ecranele noastre tactile sunt independente de software şi funcţionează cu majoritatea tipurilor de software pentru ecrane tactile disponibile în comerţ, inclusiv Windows XP/7 şi Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Conectaţi-vă prin USB la un PC sau la un laptop.

 • Senzorul de temperatură măsoară starea

  Acest ecran tactil pentru utilizatori multipli conţine un senzor de temperatură pentru a monitoriza starea internă. În cazul în care temperatura internă depăşeşte pragul presetat, se activează automat două ventilatoare interne pentru a răci afişajul la condiţiile normale.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa