Necartografiat

  Monitor LCD

  Mai multă interacţiune cu publicul

  Transmiteţi publicului dvs. informaţii vitale sau mesaje de marketing cu o claritate uimitoare cu ajutorul afişajului BDL4251VM/04. Şi, graţie ecranului tactil interactiv, puteţi, de asemenea, spori mai mult ca niciodată implicarea clienţilor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD

107 cm (42"), Multimedia, Full HD BDT4251VM/06 Caută produse similare

Mai multă interacţiune cu publicul

cu afişajul LCD tactil de 107 cm/42"

 • Intrare HDMI pentru o conexiune HD complet digitală într-un singur cablu

  Intrare HDMI pentru o conexiune HD complet digitală într-un singur cablu

  HDMI realizează o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic rezultă o imagine impecabilă. Semnalul nedeteriorat reduce pâlpâirea şi oferă imagini mai clare. HDMI comunică rezoluţia maximă de ieşire echipamentului sursă. Intrarea HDMI este compatibilă cu sursele DVI, însă include sunet digital. HDMI utilizează protecţia la copiere HDCP.

 • Conceput pentru funcţionare 24/7

  Conceput pentru funcţionare 24/7

  Deoarece companiile nu iau niciodată pauză, afişajele noastre de semnalizare sunt proiectate pentru utilizare permanentă. Profitând de componentele de calitate superioară pentru a asigura un nivel înalt de calitate, vă puteţi baza pe această gamă de modele pentru fiabilitate completă permanentă.

 • Ecran LCD Full HD, 1920x1080 pixeli

  Acest ecran are o rezoluţie denumită Full HD. Tehnologia de ultimă oră pentru ecrane LCD oferă o rezoluţie panoramică de 1080 de linii cu scanare progresivă, fiecare având 1920 de pixeli. Astfel se pot obţine imagini de înaltă calitate, din semnal HD cu până la 1080 de linii. Culorile intense, imaginea fără scintilaţii, luminozitatea optimă şi contrastul ridicat vă vor oferi o experienţă de vizionare de neuitat.

 • Luminozitatea se reglează automat în funcţie de mediu

  Setările afişajului se reglează pentru a corespunde luminii ambientale fără intervenţia utilizatorului.

 • Funcţie avansată împotriva imaginilor statice

  Imaginile statice rămase pe ecran pentru perioade extinse pot lăsa "imagini fantomă" sau efectul de imagini statice rămase pe ecranele LCD. Deşi imaginile statice rămase pe ecranul LCD nu sunt permanente, nu doriţi ca aceasta să se întâmple, mai ales în locaţii în care conţinutul este afişat non-stop.

 • Un nivel ridicat de luminozitate pentru imagini mai clare

  Bucuraţi-vă de o imagine mai clară în zonele cu o luminozitate ambientală mai ridicată, graţie panoului de 700 nit. Publicul dvs. se poate bucura de o calitate mai bună a imaginii în locurile neexpuse luminii solare directe, dar mai luminoase decât media, optimizând experienţa de vizionare.

 • 4 puncte de contact

  Bucuraţi-vă de o experienţă mai interactivă cu 4 puncte de contact. Ideale pentru situaţiile în care mai mulţi utilizatori necesită utilizarea simultană a aplicaţiei dvs., cele 4 puncte de contact oferă o soluţie extrem de eficientă din punct de vedere al costurilor.

 • Modul tactil optic cu infraroşu

  Cu o grilă invizibilă cu infraroşii la partea superioară a ecranului, vă puteţi bucura de precizie uimitoare şi de timpi rapizi de reacţie, chiar şi la atingerea cu degetul, mănuşa sau stylus-ul. Şi fără „puncte fantomă”.

 • Generarea tactilă de imagini optice

  Cu 4 camere foto, câte una poziţionată în fiecare colţ al afişajului, puteţi fi siguri de precizia excelentă şi de generarea tactilă rapidă de imagini optice, fără a fi necesară nicio presiune fizică. Ecranul tactil oferă răspuns rapid şi nivelul de precizie dorit, fie cu degetul gol, fie cu degetul îmbrăcat în mănuşă sau chiar cu un stylus de 4 mm.

 • Compatibil cu toate sistemele de operare renumite

  Ecranele tactile sunt independente de software şi acceptă Windows 8, Windows 7, Vista, XP, Mac OS şi Linux.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa