Necartografiat

  Monitor tactil LCD

  Mai multă interacţiune cu publicul

  Transmiteţi-vă mesajul către audienţă cu o claritate senzaţională. Graţie ecranului tactil capacitiv, puteţi interacţiona cu clienţii mai aproape ca oricând, în spaţii publice. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor tactil LCD

107 cm (42"), Multimedia, Full HD BDT4225EX/02 Caută produse similare

Mai multă interacţiune cu publicul

cu ecranul robust cu atingeri multiple

 • 2 puncte tactile

  Bucuraţi-vă de interacţiune graţie ecranului cu atingeri multiple. Are avantajele unui ecran tactil mai robust combinat cu gesturile atingerilor multiple pentru a utiliza software tactil mai versatil.

 • Tactil capacitiv

  Acest ecran tactil capacitiv dispune de un strat de sticlă securizată de 5 mm. Prin urmare, este perfect practic pentru utilizarea în spaţii publice şi uşor de curăţat.

 • Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

  Produsele de afişare Philips sunt concepute şi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice care pot afecta sănătatea şi mediul înconjurător.

 • Intrare HDMI

  HDMI realizează o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic rezultă o imagine impecabilă. Semnalul nedeteriorat reduce pâlpâirea şi oferă imagini mai clare. HDMI comunică inteligent rezoluţia maximă de ieşire a echipamentului sursă. Intrarea HDMI este compatibilă cu sursele DVI, însă include sunet digital. HDMI utilizează protecţia la copiere HDCP.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Independent de software

  Ecranele noastre tactile sunt independente de software şi funcţionează cu majoritatea tipurilor de software pentru ecrane tactile disponibile în comerţ, inclusiv Windows XP/7 şi Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Conectaţi-vă prin USB la un PC sau la un laptop.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa