Necartografiat

Masă tactilă LCD

  Masă tactilă LCD

  Mai multă interacţiune cu publicul

  Transmiteţi publicului dvs. informaţii vitale sau mesaje de marketing cu o claritate uimitoare. Şi graţie mesei tactile interactive, puteţi interacţiona cu clienţii mai aproape ca oricând. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Masă tactilă LCD

107 cm (42"), Multimedia, Full HD BDT4225ET/06 Caută produse similare

Mai multă interacţiune cu publicul

cu masa tactilă pentru utilizatori multipli

 • Atingeri multiple reale cu 6 puncte de atingere simultane

  Bucură-te de o experienţă mai interactivă cu până la 6 puncte de atingere simultane. Ideal pentru cazurile în care mai mult de un utilizator trebuie să interacţioneze cu aplicaţia ta simultan; cele 6 puncte de atingere oferă o soluţie extrem de rentabilă.

 • Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

  Produsele de afişare Philips sunt concepute şi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice care pot afecta sănătatea şi mediul înconjurător.

 • Intrare HDMI

  HDMI realizează o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic rezultă o imagine impecabilă. Semnalul nedeteriorat reduce pâlpâirea şi oferă imagini mai clare. HDMI comunică inteligent rezoluţia maximă de ieşire a echipamentului sursă. Intrarea HDMI este compatibilă cu sursele DVI, însă include sunet digital. HDMI utilizează protecţia la copiere HDCP.

 • Tactil infraroşu

  Cu o grilă invizibilă cu infraroşu la partea superioară a ecranului, vă puteţi bucura de precizie uimitoare şi de timpi rapizi de reacţie, chiar şi la atingerea cu degetul, mănuşa sau stylus-ul. Şi fără „puncte fantomă”.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Independent de software

  Ecranele noastre tactile sunt independente de software şi funcţionează cu majoritatea tipurilor de software pentru ecrane tactile disponibile în comerţ, inclusiv Windows XP/7 şi Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Conectaţi-vă prin USB la un PC sau la un laptop.

 • Masă tactilă

  Acest ecran tactil pentru utilizatori multipli poate fi utilizat în poziţie orizontală. Este livrat cu patru picioare din oţel inoxidabil, de 8 cm înălţime, care pot fi înşurubate în colţurile din spate ale monitorului. Cu această caracteristică puteţi transforma monitorul într-o masă tactilă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa