Monitor cu plasmă

  Soluţie de afişare publică multifuncţională

  Monitor cu plasmă de ultimă generaţie cu costuri reduse, special conceput pentru aplicaţiile de afişare publică în interior. Algoritmul de redimensionare de înaltă clasă, procesarea digitală avansată, precum şi cea mai nouă tehnologie în domeniul ecranelor cu plasmă garantează afişarea optimă a mesajelor dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Soluţie de afişare publică multifuncţională

Monitor cu plasmă panoramic VGA 42"

 • Contrast (10000:1) şi strălucire (1500 cd/m²) extrem de ridicate

  Valorile ridicate pentru luminozitate şi contrast sunt extrem de benefice în locurile publice unde condiţiile de iluminare variază şi rareori pot fi controlate.

 • Filtrul 3D de tip pieptene separă culorile şi creşte claritatea

  Filtrul 3D de tip pieptene separă mai bine semnalele de luminozitate şi culoare în domeniul 3D, pentru a elimina interferenţele şi a evita distorsiunile de tip "dot crawl". Filtrul digital 3D de tip pieptene compară imaginea de televiziune câmp-cu-câmp, pentru a separa informaţiile color de cele alb-negru şi pentru a elimina atât punctele reziduale orizontale şi verticale, cât şi efectul "dot crawl". Rezultatul este o imagine extrem de clară şi nedistorsionată.

 • Restaurarea imaginilor interpolate compensate prin mişcare

  Restaurarea imaginilor interpolate compensate prin mişcare implică un algoritm inteligent de restaurare a imaginilor interpolate, care utilizează imagini dintr-o memorie digitală pentru a măsura şi estima viteza şi direcţia mişcării obiectelor pentru a crea câmpuri noi cu poziţii de mişcare corectate, astfel încât mişcarea din materialele video să fie perfect lină, fără trepidaţii şi extrem de clară.

 • Monitorul poate fi controlat prin reţea, de la distanţă

  Sistemul de control al reţelei permite utilizatorului să controleze şi să regleze monitoarele de la distanţă, prin protocolul RS232.

 • Mai multe formate de intrare PC (până la WXGA)

  Produsul este compatibil cu formatele VGA, SVGA, XGA şi WXGA. Soluţiile universale de afişare publică necesită intrări PC adaptabile.

 • Mai multe formate de intrare video (până la SXGA), compatibile cu HDTV

  De obicei, materialele video sunt furnizate în formate cu diferite rezoluţii şi rapoarte lungime/lăţime. Deseori, acestea trebuie reformatate pentru o afişare optimă la o anumită rezoluţie a ecranului. Un algoritm de reformatare avansat garantează reformatarea optimă a oricărui format video până la SXGA.

 • Operare fără ventilator, silenţioasă şi fiabilă

  Funcţionarea fără ventilator este silenţioasă şi nu duce la acumularea prafului în interiorul monitorului, îmbunătăţind astfel fiabilitatea produsului.

 • Durată medie de viaţă a panoului îndelungată, de peste 60.000 de ore

  În cazul utilizării în spaţii publice, adesea este necesară funcţionarea fără întrerupere 24/7. Chiar şi după 60000 de ore de funcţionare, nivelul luminozităţii ecranului se va situa la cel puţin 50% din valoarea iniţială.

 • Cablu DVI inclus pentru a vă furniza imagini de cea mai bună calitate

  Un cablu DVI este inclus standard cu ecranul pentru a vă furniza imagini de cea mai bună calitate posibilă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa