Monitor cu plasmă

  Monitor cu plasmă

  Soluţie de afişare publică multifuncţională

  Monitor cu plasmă de ultimă generaţie cu costuri reduse, special conceput pentru aplicaţiile de afişare publică în interior. Algoritmul de redimensionare de înaltă clasă, procesarea digitală avansată, precum şi cea mai nouă tehnologie în domeniul ecranelor cu plasmă garantează afişarea optimă a mesajelor dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Soluţie de afişare publică multifuncţională

Monitor cu plasmă panoramic VGA 42"

 • Mai multe formate de intrare video (până la SXGA), compatibile cu HDTV

  De obicei, materialele video sunt furnizate în formate cu diferite rezoluţii şi rapoarte lungime/lăţime. Deseori, acestea trebuie reformatate pentru o afişare optimă la o anumită rezoluţie a ecranului. Un algoritm de reformatare avansat garantează reformatarea optimă a oricărui format video până la SXGA.

 • Intrare VGA "loop through" pentru conectare în serie a altor monitoare

  În cazul în care mai multe ecrane utilizează acelaşi semnal de intrare, VGA "loop through" reprezintă o soluţie avantajoasă în care semnalul de intrare VGA este amplificat şi astfel, devine disponibil pentru un conector VGA de ieşire care se poate conecta la monitorul următor

 • Diverse posibilităţi de conectare analogică şi digitală

  Soluţiile de afişare publică adaptabile necesită posibilităţi de conectare analogică şi digitală la fel de adaptabile.

 • Amplificator audio încorporat cu SRS şi boxe

  Pentru aplicaţiile care necesită sunet de o mai bună calitate, acest monitor oferă sunet surround cu SRS, boxe încorporate şi posibilitatea de a conecta boxe externe de dimensiuni mai mari.

 • Funcţionare în modul portret

  Acest monitor poate fi montat în siguranţă şi în poziţie verticală.

 • Operare fără ventilator, silenţioasă şi fiabilă

  Funcţionarea fără ventilator este silenţioasă şi nu duce la acumularea prafului în interiorul monitorului, îmbunătăţind astfel fiabilitatea produsului.

 • Monitorul poate fi controlat prin reţea, de la distanţă

  Sistemul de control al reţelei permite utilizatorului să controleze şi să regleze monitoarele de la distanţă, prin protocolul RS232.

 • Tuner integrat şi conectivitate video extinsă

  Unele aplicaţii necesită mai mult decât simple intrări PC. Tunerul RF pentru recepţionarea semnalului TV şi conectorii video S-Video, SCART şi video Component oferă o gamă variată de intrări pentru mai multe echipamente.

 • Luminozitate ridicată (1000 cd/m2) şi raport contrast 2000:1

  Valorile ridicate pentru luminozitate şi contrast sunt extrem de benefice în locurile publice unde condiţiile de iluminare variază şi rareori pot fi controlate.

 • Anulare intercalare cadre în mişcare pentru imagini clare

  Acest algoritm inteligent de de-intercalare poate detecta tipul sursei video (imagine statică, imagine în mişcare sau film), optimizând automat procesul de de-intercalare într-unul din modurile Spaţial, Temporal sau Film.

 • Filtrul 3D de tip pieptene separă culorile şi creşte claritatea

  Filtrul 3D de tip pieptene separă mai bine semnalele de luminozitate şi culoare în domeniul 3D, pentru a elimina interferenţele şi a evita distorsiunile de tip "dot crawl". Filtrul digital 3D de tip pieptene compară imaginea de televiziune câmp-cu-câmp, pentru a separa informaţiile color de cele alb-negru şi pentru a elimina atât punctele reziduale orizontale şi verticale, cât şi efectul "dot crawl". Rezultatul este o imagine extrem de clară şi nedistorsionată.

 • PiP permite vizionarea simultană a unei a doua surse

  Vă oferă posibilitatea de a viziona simultan două surse diferite (două surse video sau o combinaţie de date/elemente grafice).

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa