Fidelio
  • KA

  Philips Fidelio

  Player Blu-ray

  Imagine şi sunet cu adevărat cinematografice

  Lăsaţi-vă captivat de un divertisment audio-vizual pur şi complet, care rivalizează cu realitatea în spectaculosul 3D. Bucuraţi-vă de imagini vii, de o claritate de cristal şi de o calitate detaliată a sunetului cu acest uimitor player Blu-ray DVD Philips BDP9700. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio Player Blu-ray

Qdeo, Upscaling 4K Ultra HD, Convertoare DAC TI Burr-Brown, Miracast™ BDP9700/12 Caută produse similare

Imagine şi sunet cu adevărat cinematografice

cu procesare video Qdeo Ultra HD

 • Procesare video Qdeo™ pentru filme în cea mai pură formă

  Procesare video Qdeo™ pentru filme în cea mai pură formă

  Tehnologia de procesare video Qdeo™ produce materiale video naturale şi cu un sunet liniştitor. Majoritatea tipurilor de materiale video au zgomot şi artefacte care distrag atenţia la vizionarea pe un televizor de înaltă definiţie. Procesarea Qdeo™ produce o imagine cu zgomot redus, culori îmbunătăţite, contrast superior, detalii fine şi o senzaţie sporită de adâncime, rezultând o experienţă de vizionare liniştită, agreabilă şi captivantă. Mai mult, tehnologia Qdeo™ funcţionează cu toate tipurile de surse video, inclusiv Blu-ray, DVD şi chiar clipuri video de calitate scăzută de pe Internet.

 • Convertoare DAC TI Burr-Brown pentru o reproducere extrem de detaliată a sunetului

  Convertoare DAC TI Burr-Brown pentru o reproducere extrem de detaliată a sunetului

  TI Burr-Brown reprezintă o marcă foarte cunoscută, sinonimă cu performanţe şi calitate ridicate şi este specializată în producerea de componente Hi-Fi de calitate excepţională, precum convertoare digital-analogice (DAC). Philips are încredere şi alege convertoarele TI Burr-Brown, care convertesc semnalele audio digitale în semnale audio analogice, utilizând rata de eşantionare de192KHz cu rezoluţie de 24 de biţi. Aşdar se captează mai multe informaţii din formatul semnalului analogic iniţial, rezultatul fiind reproducerea mai fidelă a sunetelor.

 • Sursă de alimentare toroidală separată pentru sunet curat, fără zgomot

  Sursă de alimentare toroidală separată pentru sunet curat, fără zgomot

  Sursa de alimentare toroidală este un transformator de alimentare cu miez în formă de inel. Utilizaţi un transformator toroidal separat şi o sursă de alimentare liniară pentru a vă asigura că există o sursă de alimentare stabilă şi silenţioasă dedicată semnalelor audio analogice. Acest design poate evita orice cuplare digitală zgomotoasă în comparaţie cu designul obişnuit în care atât semnalul video digital, cât şi semnalul audio analogic partajează aceeaşi sursă de alimentare. Rezultatul este un sunet curat, cu foarte puţin zgomot.

 • SACD multicanal, pentru o experienţă audio totală

  SACD multicanal, pentru o experienţă audio totală

  Permite redarea SACD multicanal. Acest nou standard de stocare a muzicii oferă o fidelitate extrem de ridicată, sunet multi-canal 5.1 şi compatibilitate totală cu standardul CD.

 • DivX Plus HD certificat pentru redare DivX înaltă definiţie

  DivX Plus HD certificat pentru redare DivX înaltă definiţie

  DivX Plus HD oferă cele mai recente realizări în tehnologia DivX pentru a vă permite să vă bucuraţi de clipuri video HD şi de filme de pe Internet direct pe televizorul Philips HDTV sau pe PC. DivX Plus HD acceptă redarea de conţinut DivX Plus (video H.264 HD cu audio AAC într-un container de fişier MKV), acceptând de asemenea versiuni anterioare video DivX până la 1080p. DivX Plus HD pentru semnal video digital HD adevărat.

 • EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink îţi permite să controlezi mai multe dispozitive precum DVD playerele, playerele Blu-ray, boxele Soundbar, sistemele home theater, televizoarele etc. cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, poţi utiliza simultan toate echipamentele tale activate şi conectate la HDMI CEC. Funcţiile ca standby şi redare se pot efectua acum extrem de uşor.

 • WiFi-n încorporat pentru performanţă wireless mai rapidă, mai largă

  WiFi-n încorporat pentru performanţă wireless mai rapidă, mai largă

  WiFi-n, cunoscut şi ca IEEE 802.11n, este noul standard de reţea wireless. Acesta include multe opţiuni noi pentru a îmbunătăţi calitatea legăturii wireless, oferind viteză mai rapidă şi o gamă mai largă în comparaţie cu standardele WiFi anterioare. WiFi-n dispune, de asemenea, de compatibilitate retroactivă, ceea ce înseamnă că acest player poate transmite şi recepţiona date de la routere care funcţionează cu standardele WiFi anterioare.

 • Dolby TrueHD şi DTS-HD MA pentru sunet surround HD 7.1

  Dolby TrueHD şi DTS-HD MA pentru sunet surround HD 7.1

  DTS-HD Master Audio şi Dolby TrueHD oferă 7.1 canale cu cel mai curat sunet din partea discurilor Blu-ray. Sunetul audio reprodus este efectiv imposibil de distins de un sunet de studio, astfel încât auziţi ceea ce creatorii au intenţionat. DTS-HD Master Audio şi Dolby TrueHD vă completează experienţa de entertainment de înaltă definiţie.

 • Etalaţi-vă conţinutul dispozitivului certificat Miracast™ pe televizor

  Etalaţi-vă conţinutul dispozitivului certificat Miracast™ pe televizor

  MiracastTM este un standard de videocaptură de ecran wireless de la o unitate la alta, formată prin intermediul conexiunilor Wi-Fi Direct. Interfaţa cu utilizatorul simplificată facilitează redarea ecranului dispozitivului portabil pe marele ecran prin dispozitivul certificat Miracast™, fără limite, utilizând codecul pre-integrat pentru decodare.

 • Convertiţi conţinutul Full HD în rezoluţie 4K Ultra HD

  Convertiţi conţinutul Full HD în rezoluţie 4K Ultra HD

  Urmăriţi filmele şi fotografiile preferate aşa cum nu aţi mai făcut-o niciodată. Transformaţi-vă fotografiile şi filmele HD standard în conţinut incredibil de precis şi clar 4K x 2K, care este de patru ori mai detaliat, făcând televizorul 4K să strălucească prin conversie la calitate superioară instantanee prin BDP7750.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa