Necartografiat

  Monitor LCD

  O experienţă 3D completă

  Transmiteţi mesajele în format 3D uimitor, cu o calitate excelentă a imaginii şi fără a fi nevoie de ochelari speciali. Cu 28 de unghiuri de vizionare, puteţi furniza imagini senzaţionale, care vor uimi audienţa. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD

107 cm (42"), 3D autostereoscopic, Full HD BDL4251VS/00 Caută produse similare

O experienţă 3D completă

fără a fi nevoie de ochelari speciali

 • 3D autostereoscopic

  3D autostereoscopic

  Bucuraţi-vă de o experienţă 3D uimitoare fără a fi nevoie de ochelari speciali, graţie efectului 3D autostereoscopic. Utilizând tehnologia lenticulară, acesta oferă claritate şi adâncime excelente, făcând experienţa 3D şi mai realistă şi mai plăcută.

 • Conceput pentru funcţionare 24/7

  Conceput pentru funcţionare 24/7

  Deoarece companiile nu iau niciodată pauză, afişajele noastre de semnalizare sunt proiectate pentru utilizare permanentă. Profitând de componentele de calitate superioară pentru a asigura un nivel înalt de calitate, vă puteţi baza pe această gamă de modele pentru fiabilitate completă permanentă.

 • Vizualizare conţinut 3D

  Instrumentele software sunt disponibile împreună cu afişajul pentru a reda conţinut 3D şi a controla parametrii de vizualizare 3D şi 2D. Conţinutul efectiv 3D poate fi creat prin intermediul plug-in-urilor disponibile pentru pachetele software de animaţie 3D populare. Conţinutul 2D sau stereo existent poate fi convertit în format 2D-plus-Depth. Formatul 2D-plus-Depth este compatibil cu instrumentele de compresie existente, deoarece lăţimea de bandă suplimentară pentru adâncime este mică.

 • Soluţie sistem 3D

  Soluţia sistemului este concepută pentru reutilizarea maximă a conţinutului/conceptelor din industria de semnalizare 2D. Elementul cheie pentru realizarea acestor lucruri este formatul flexibil 2D-plus-Depth care permite decuplarea creării şi vizualizării conţinutului. Miezul de redare integrat în afişajele 3D autostereoscopice acceptă formatul unic de imagine Declipse care permite un efect 3D panoramic real.

 • Afişaj 3D şi 2D în mod dual

  Afişajul poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicaţii, deoarece poate fi operat atât în modul 2D, cât şi în 3D. Panoul de rezoluţie UHD 4K permite o calitate excelentă a imaginii şi o reprezentare reală a culorii în mod 2D şi 3D. Miezul de redare integrat oferă creatorilor de conţinut şi utilizatorilor finali control complet asupra caracteristicilor de calitate şi efect de adâncime ale imaginii.

 • Inserţie inteligentă în capacul din spate pentru a monta un PC mic

  PC-urile profesionale fac parte din majoritatea instalaţiilor publice de semnalizare. Adesea, acestea adaugă profunzime suplimentară afişării şi cauzează o mare dezordine a cablurilor. Aşa că am proiectat acest afişaj cu inserţie inteligentă în capacul posterior, care este ideală pentru integrarea unui mic PC profesional. În plus, sistemul de management al cablurilor oferă o soluţie grozavă pentru a vă menţine cablurile ordonate şi cu aspect profesional.

 • Design cu ramă subţire pentru un aspect elegant

  Un design cu ramă subţire aduce un aspect elegant unui afişaj public pentru a se potrivi în mod plăcut în orice mediu. Mai mult, acest design face afişajul ideal pentru pereţii de monitoare video.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Ecran LCD Full HD, 1920x1080 pixeli

  Acest ecran are o rezoluţie denumită Full HD. Tehnologia de ultimă oră pentru ecrane LCD oferă o rezoluţie panoramică de 1080 de linii cu scanare progresivă, fiecare având 1920 de pixeli. Astfel se pot obţine imagini de înaltă calitate, din semnal HD cu până la 1080 de linii. Culorile intense, imaginea fără scintilaţii, luminozitatea optimă şi contrastul ridicat vă vor oferi o experienţă de vizionare de neuitat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa