Monitor cu plasmă

  Soluţie versatilă de afişare la rezoluţie înaltă

  Acest monitor WXGA mare va atrage cu siguranţă privirile în spaţiile publice acoperite mulţumită dimensiunilor şi performanţelor sale excelente. Afişarea perfect clară a graficelor şi a prezentărilor de pe PC fac din acest monitor un accesoriu indispensabil pentru sălile de consiliu. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Soluţie versatilă de afişare la rezoluţie înaltă

Monitor panoramic cu plasmă VGA 42"

 • Monitorul poate fi controlat prin reţea, de la distanţă

  Sistemul de control al reţelei permite utilizatorului să controleze şi să regleze monitoarele de la distanţă, prin protocolul RS232.

 • Mai multe formate de intrare PC (până la WXGA)

  Produsul este compatibil cu formatele VGA, SVGA, XGA şi WXGA. Soluţiile universale de afişare publică necesită intrări PC adaptabile.

 • Diverse posibilităţi de conectare analogică şi digitală

  Soluţiile de afişare publică adaptabile necesită posibilităţi de conectare analogică şi digitală la fel de adaptabile.

 • Operare fără ventilator, silenţioasă şi fiabilă

  Funcţionarea fără ventilator este silenţioasă şi nu duce la acumularea prafului în interiorul monitorului, îmbunătăţind astfel fiabilitatea produsului.

 • Intrare VGA "loop through" pentru conectare în serie a altor monitoare

  În cazul în care mai multe ecrane utilizează acelaşi semnal de intrare, VGA "loop through" reprezintă o soluţie avantajoasă în care semnalul de intrare VGA este amplificat şi astfel, devine disponibil pentru un conector VGA de ieşire care se poate conecta la monitorul următor

 • Funcţionare în modul portret

  Acest monitor poate fi montat în siguranţă şi în poziţie verticală.

 • Filtrul 3D de tip pieptene separă culorile şi creşte claritatea

  Filtrul 3D de tip pieptene separă mai bine semnalele de luminozitate şi culoare în domeniul 3D, pentru a elimina interferenţele şi a evita distorsiunile de tip "dot crawl". Filtrul digital 3D de tip pieptene compară imaginea de televiziune câmp-cu-câmp, pentru a separa informaţiile color de cele alb-negru şi pentru a elimina atât punctele reziduale orizontale şi verticale, cât şi efectul "dot crawl". Rezultatul este o imagine extrem de clară şi nedistorsionată.

 • Compatibil cu semnalul HDTV pentru a afişa conţinut HDTV

  Acest ecran este capabil să preia semnale HDTV de 1080i şi 720p printr-un decodor HDTV extern cu ieşiri RGB sau Component Video

 • Redimensionarea 3:2 elimină distorsiunile atunci când urmăriţi filme

  Redimensionarea 3:2 elimină total artefactele nedorite care distorsionează imaginea. Astfel puteţi urmări filmele la cea mai bună calitate.

 • Anulare intercalare cadre în mişcare pentru imagini clare

  Acest algoritm inteligent de de-intercalare poate detecta tipul sursei video (imagine statică, imagine în mişcare sau film), optimizând automat procesul de de-intercalare într-unul din modurile Spaţial, Temporal sau Film.

 • PiP permite vizionarea simultană a unei a doua surse

  Vă oferă posibilitatea de a viziona simultan două surse diferite (două surse video sau o combinaţie de date/elemente grafice).

 • Durată medie de viaţă a panoului îndelungată, de peste 60.000 de ore

  În cazul utilizării în spaţii publice, adesea este necesară funcţionarea fără întrerupere 24/7. Chiar şi după 60000 de ore de funcţionare, nivelul luminozităţii ecranului se va situa la cel puţin 50% din valoarea iniţială.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa