• Soluţie versatilă de afişare la rezoluţie înaltă

  Monitor cu plasmă

  BDH4222V/00 Caută produse similare

  Acest monitor WXGA mare va atrage cu siguranţă privirile în spaţiile publice acoperite mulţumită dimensiunilor şi performanţelor sale excelente. Afişarea perfect clară a graficelor şi a prezentărilor de pe PC fac din acest monitor un accesoriu indispensabil pentru sălile de consiliu. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Soluţie versatilă de afişare la rezoluţie înaltă

Monitor panoramic cu plasmă VGA 42"

 • Monitorul poate fi controlat prin reţea, de la distanţă

  Sistemul de control al reţelei permite utilizatorului să controleze şi să regleze monitoarele de la distanţă, prin protocolul RS232.

 • Mai multe formate de intrare PC (până la WXGA)

  Produsul este compatibil cu formatele VGA, SVGA, XGA şi WXGA. Soluţiile universale de afişare publică necesită intrări PC adaptabile.

 • Diverse posibilităţi de conectare analogică şi digitală

  Soluţiile de afişare publică adaptabile necesită posibilităţi de conectare analogică şi digitală la fel de adaptabile.

 • Operare fără ventilator, silenţioasă şi fiabilă

  Funcţionarea fără ventilator este silenţioasă şi nu duce la acumularea prafului în interiorul monitorului, îmbunătăţind astfel fiabilitatea produsului.

 • Intrare VGA "loop through" pentru conectare în serie a altor monitoare

  În cazul în care mai multe ecrane utilizează acelaşi semnal de intrare, VGA "loop through" reprezintă o soluţie avantajoasă în care semnalul de intrare VGA este amplificat şi astfel, devine disponibil pentru un conector VGA de ieşire care se poate conecta la monitorul următor

 • Funcţionare în modul portret

  Acest monitor poate fi montat în siguranţă şi în poziţie verticală.

 • Filtrul 3D de tip pieptene separă culorile şi creşte claritatea

  Filtrul 3D de tip pieptene separă mai bine semnalele de luminozitate şi culoare în domeniul 3D, pentru a elimina interferenţele şi a evita distorsiunile de tip "dot crawl". Filtrul digital 3D de tip pieptene compară imaginea de televiziune câmp-cu-câmp, pentru a separa informaţiile color de cele alb-negru şi pentru a elimina atât punctele reziduale orizontale şi verticale, cât şi efectul "dot crawl". Rezultatul este o imagine extrem de clară şi nedistorsionată.

 • Compatibil cu semnalul HDTV pentru a afişa conţinut HDTV

  Acest ecran este capabil să preia semnale HDTV de 1080i şi 720p printr-un decodor HDTV extern cu ieşiri RGB sau Component Video

 • Redimensionarea 3:2 elimină distorsiunile atunci când urmăriţi filme

  Redimensionarea 3:2 elimină total artefactele nedorite care distorsionează imaginea. Astfel puteţi urmări filmele la cea mai bună calitate.

 • Anulare intercalare cadre în mişcare pentru imagini clare

  Acest algoritm inteligent de de-intercalare poate detecta tipul sursei video (imagine statică, imagine în mişcare sau film), optimizând automat procesul de de-intercalare într-unul din modurile Spaţial, Temporal sau Film.

 • PiP permite vizionarea simultană a unei a doua surse

  Vă oferă posibilitatea de a viziona simultan două surse diferite (două surse video sau o combinaţie de date/elemente grafice).

 • Durată medie de viaţă a panoului îndelungată, de peste 60.000 de ore

  În cazul utilizării în spaţii publice, adesea este necesară funcţionarea fără întrerupere 24/7. Chiar şi după 60000 de ore de funcţionare, nivelul luminozităţii ecranului se va situa la cel puţin 50% din valoarea iniţială.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa