Fidelio

  Philips Fidelio

  Boxă Soundbar SkyQuake

  Intră într-o nouă dimensiune

  Bucură-te de o lume audiovizuală complet nouă a sunetului 3D cu Philips Fidelio SkyQuake. Dolby Atmos® şi Ambisound oferă o experienţă de divertisment revoluţionară prin adăugarea dimensiunii de înălţime a sunetului, pentru un peisaj sonor 3D incredibil de real. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio Boxă Soundbar SkyQuake

Subwoofer wireless 5.1.2 CH, Dolby Atmos®, Tehnologia Ambisound, Bluetooth® aptX, AAC şi NFC B8/12 Caută produse similare

Intră într-o nouă dimensiune

Descoperă sunetul 3D cinematic cu Dolby Atmos®

 • Multi-canal 5.1.2 pentru un sunet cinematic 3D cu adevărat captivant

  Multi-canal 5.1.2 pentru un sunet cinematic 3D cu adevărat captivant

  Philips Fidelio B8 este un soundbar multicanal 5.1.2 cu un număr total de 18 difuzoare (10 difuzoare de tip racetrack extrem de sensibile şi 8 tweetere cu dom din materiale moi), oferind sunet captivant într-o formă elegantă. Pe lângă tehnologia 5.1 tradiţională, două difuzoare suplimentare orientate în sus (fiecare conţinând 2 difuzoare racetrack şi 3 tweetere) sunt reproiectate să transmită sunetul spre tavan, conferind experienţei sonore dimensiunea înălţimii. Încorporând Dolby Atmos® şi tehnologia Ambisound patentată de Philips , B8 oferă un peisaj sonor 3D incredibil de realist.

 • Dolby Atmos® creează o nouă senzaţie de dimensiune suspendată

  Dolby Atmos® creează o nouă senzaţie de dimensiune suspendată

  Dolby Atmos® adaugă dimensiunea unui sunet înalt – o nouă senzaţie de înălţime care te plasează în centrul acţiunii. Atmosfera sonoră complet 3D poziţionează realist obiectele în mişcare imediat deasupra ta, redând orice, de la conversaţii liniştite la acţiune tumultoasă, cu o claritate, bogăţie şi adâncime uimitoare. Totul se îmbină într-o experienţă de sunet home cinema complet captivantă, impulsionându-ţi simţurile să se cufunde mai adânc în acţiune.

 • Tehnologie Ambisound pentru o experienţă de sunet surround amplu

  Tehnologie Ambisound pentru o experienţă de sunet surround amplu

  Tehnologia Ambisound patentată de Philips oferă sunet surround multicanal cuprinzător, producând o scenă de sunet incredibilă. Acesta este sunet 5.1 fără cerinţele restrictive ale poziţionării, ale dimensiunii camerei şi ale configurării complicate – şi fără a aglomera camera cu mai multe boxe şi cabluri. Ambisound oferă sunet 5.1 panoramic de la un singur soundbar subţire, combinând trei factori cheie: psihoacustica, procesarea dispunerii şi poziţionarea unităţilor sub anumite unghiuri.

 • Canalul central dedicat oferă o claritate reală a vocii

  Canalul central dedicat oferă o claritate reală a vocii

  La majoritatea soundbarurilor, canalul central este mixat pe 2.1 canale. Vocile nu sunt aşadar foarte clare. Philips Fidelio B8 foloseşte două difuzoare speciale pentru a crea canalul central – cu propriul amplificator şi transmiţând un semnal sonor procesat diferit, care oferă precizie vocală îmbunătăţită pentru conversaţii extrem de clare în filme, programe TV şi ştiri.

 • Tweetere soft dome Premium pentru un sunet de o claritate excepţională

  Tweetere soft dome Premium pentru un sunet de o claritate excepţională

  Tweeterele premium cu dom din materiale moi oferă sunet de înaltă frecvenţă extrem de clar, lipsit de distorsiuni. Producând tonuri înalte pure cu dispersie mai largă, tweeterele laterale duble Philips Fidelio B8 sunt înclinate la 45 de grade pentru a direcţiona sunetul în lateral, mărind scena sonoră a frecvenţelor înalte. Cu combinaţia de difuzoare poziţionate frontal, tweetere înclinate şi Ambisound, B8 oferă efecte sonore vaste şi largi.

 • Designul subţire de înaltă calitate se potriveşte excelent la orice televizor

  Designul subţire de înaltă calitate se potriveşte excelent la orice televizor

  Cu o formă elegantă şi sofisticată şi materiale şi finisaje de cea mai bună calitate, Philips Fidelio B8 este proiectat să se potrivească uşor în orice mediu home cinema. Construit folosind materiale autentice, corpul este format dintr-o grilă metalică personalizată, dintr-o singură piesă, în partea de sus şi din faţă şi taste din aluminiu tăiate cu diamant pentru o senzaţie de unitate perfectă. Cu o grosime de doar 52 mm, soundbarul poate fi glisat cu uşurinţă sub ecranele TV şi este conceput să se îmbine elegant şi universal cu sistemele de divertisment şi camerele de zi.

 • Trecere HDMI 4K2K pentru a te bucura de conţinutul ultra HD

  Trecere HDMI 4K2K pentru a te bucura de conţinutul ultra HD

  HDMI 4K2K încorporează standardul HDMI 1.4. Acesta adaugă suport pentru conţinutul video de ultra-înaltă definiţie (UHD). În prezent, acesta se referă la 4K, care la mărimea sa cea mai mare este de 4096 de pixeli lăţime pe 2160 de pixeli înălţime sau de patru ori mai mare decât un afişaj HD standard de 1080p. Termenul se referă la o rezoluţie puţin mai mică decât 4K, de 3840 de pixeli lăţime şi de 2160 de pixeli înălţime. Ambele formate sunt acceptate prin HDMI 1.4. Afişajele 4K pun sistemele home theater de înaltă performanţă în aceeaşi sferă utilizată în multe dintre cinematografele comerciale. Pentru a face boxele acceptate şi în viitor, acest standard a fost integrat pentru creşterea TV 4K.

 • Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

  Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

  Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

 • Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Sincronizează dispozitive Bluetooth fără nicio problemă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth şi streamingul de muzică.

 • Subwoofer wireless puternic, de 220 W, pentru un bas adânc şi pătrunzător

  Philips Fidelio B8 încorporează un subwoofer wireless puternic de 220 W, cu un difuzor de 8 inch în partea inferioară pentru a oferi bas adânc şi pătrunzător. Reflectorul său de bază cu formă de dom nu doar împiedică efectele de amortizare când subwooferul este pe covor, dar şi intensifică şi îmbunătăţeşte basul, radiind uniform unde sonore de joasă frecvenţă la 360 de grade. Simte cum basul profund se propagă uniform în jurul tău, indiferent unde în cameră amplasezi subwooferul wireless.

 • Dolby Surround creează sunet 3D din conţinut bazat pe canale de sunet

  Tehnologia de mixare Dolby Surround conferă o viaţă nouă coloanelor sonore surround tradiţionale care au ca bază canalele de sunet, mixând conţinutul nativ pe 2.0, 5.1 şi 7.1 canale într-o experienţă Dolby Atmos®. Spre deosebire de tehnologiile anterioare de mixare audio în bandă largă care operează în domeniul temporal, tehnologia de mixare Dolby Surround operează în domeniul de frecvenţă, direcţionând individual benzile de frecvenţă şi producând sunet surround cu elemente audio localizate precis şi o ambianţă sonoră amplă. Astfel, poţi beneficia oricând de o experienţă de audiţie 3D captivantă, chiar şi fără coloane sonore Dolby Atmos®.

 • Dolby TrueHD şi DTS pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Treci la sistemul digital şi savurează muzica şi filmele preferate. Dolby TrueHD şi DTS Digital Surround oferă sunet superb de cea mai bună calitate, practic imposibil de distins de sunetul de studio. Ascultă sunetul aşa cum au intenţionat inginerii de sunet ai filmului. Dolby TrueHD şi DTS Digital Surround îmbunătăţesc divertismentul pentru sunet home cinema incredibil.

 • Conectează-te la HDMI x2 pentru cea mai bună experienţă Atmos®

  Conexiunile HDMI sunt esenţiale pentru a profita la maximum de experienţa Dolby Atmos® şi calitatea imaginii TV. Philips Fidelio B8 dispune de două intrări HDMI, permiţându-ţi să conectezi direct la soundbar surse video precum playere Blu-ray şi console de jocuri. B8 poate fi conectat la televizor cu o singură ieşire HDMI ARC pentru a oferi mai multă simplitate şi uşurinţă de utilizare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa