Fidelio
  • KA
  • KA

  Philips Fidelio SoundBar

  Boxă SoundBar

  De la sunet stereo la sunet surround, în câteva secunde

  Soundbarul Philips Fidelio B5 creează sunet surround prin intermediul unor boxe spate wireless detaşabile şi a unui subwoofer. Driverele pentru audiofili şi calibrarea spaţială asigură un sunet dinamic şi echilibrat. Boxele spate pot fi folosite independent pentru muzică oriunde. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio Boxă SoundBar

Sunet surround wireless 4.1 CH, Bluetooth® aptX, AAC şi NFC, 2 intrări HDMI şi ieşiri HDMI ARC, Calibrare spaţială B5/12 Caută produse similare

De la sunet stereo la sunet surround, în câteva secunde

cu boxe detaşabile

 • Surround la cerere - boxe surround wireless detaşabile

  Surround la cerere - boxe surround wireless detaşabile

  Afundă-ţi simţurile într-un sunet surround superb, oricând doreşti. Detaşează pur şi simplu boxele surround wireless de la boxele principale şi aşează-le în partea din spate a camerei, pentru o experienţă audio surround multicanal completă, pentru jocurile şi filmele tale. Când acţiunea a luat sfârşit, ataşează din nou boxele, pentru a utiliza boxa Soundbar pentru muzică şi emisiuni TV. Graţie utilizării tehnologiei audio wireless patentate şi boxelor surround care funcţionează la o frecvenţă unică, nu există interferenţă de reţea. Rezultatul este un sistem surround wireless complet, cu o calitate audio fără pierderi, atât pentru filme, cât şi pentru muzică.

 • Calibrare spaţială

  Calibrare spaţială

  Funcţia avansată de calibrare spaţială dezvoltată de laboratorul nostru pentru inovaţii asigură echilibrul optim al sunetului, indiferent de locul din cameră în care au fost plasate boxe-spate. Când este activată, această funcţie foloseşte un ton de semnal special, pentru a localiza fiecare boxă-spate. Apoi foloseşte aceste informaţii pentru a identifica balansul optim al sunetului pentru locaţia boxelor şi ajustează sunetul fiecărei boxe în mod corespunzător. Acest lucru permite ascultătorului să se bucure de sunet echilibrat, chiar dacă boxele nu sunt plasate în poziţia ideală.

 • Tweetere Soft Dome Premium pentru un sunet de o claritate excepţională

  Tweetere Soft Dome Premium pentru un sunet de o claritate excepţională

  Cu sunetul de claritate excepţională de la Philips, acum veţi putea percepe şi aprecia fiecare detaliu al sunetului, în modul în care este destinat să fie ascultat şi cum au intenţionat artistul sau regizorul! Sunetul de claritate excepţională reproduce sursa sunetelor - indiferent că este un film de acţiune, un muzical sau o reprezentaţie live - cu fidelitate, precis şi fără nicio distorsiune. Sistemele home theater Philips cu sunet de claritate excepţională menţin procesarea audio la minim, păstrând puritatea conţinutului audio iniţial. Rezultatul este o precizie sonică mai mare livrată pentru urechile dvs.

 • Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

  Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

  Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

 • Boxe portabile autonome cu Bluetooth

  Boxe portabile autonome cu Bluetooth

  Ambele boxe spate detașabile Fidelio B5 dispun de un modul Bluetooth independent, ceea ce le oferă cu adevărat independență. Astfel, pot fi luate oriunde, în casă sau afară, pentru libertate totală a experienţei muzicale. Fiecare boxă portabilă are o putere totală de 8 W, astfel încât acestea pot furniza un sunet puternic, oriunde s-ar afla. Cu cele două boxe spate detaşabile şi cu o unitate centrală sound bar, o singură unitate Fidelio B5 poate reda muzică în trei locuri concomitent.

 • Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Sincronizaţi dispozitive Bluetooth fără nicio problemă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth şi streaming-ul de muzică.

 • Conectaţi la HDMI x 2 pentru imagine excepţională şi sunet de calitate

  Conectaţi la HDMI x 2 pentru imagine excepţională şi sunet de calitate

  Bucuraţi-vă de redare 3D profundă şi sunet 5.1 sau 7.1 de claritate excepţională conectând pur şi simplu ieşirea audio HDMI x 2 a playerului la conectorul receptorului AV non-3D.

 • Sunet surround Dolby Digital şi Pro Logic II

  Sunet surround Dolby Digital şi Pro Logic II

  Un decodor Dolby Digital integrat elimină necesitatea unui decodor extern, prin procesarea tuturor celor şase canale de informaţii audio, asigurând posibilitatea de a experimenta un sunet surround şi o percepţie naturală incredibilă. Dolby Pro Logic II oferă cinci canale de procesare surround, din orice sursă stereo.

 • Design sofisticat cu finisaje din aluminiu de înaltă calitate

  Design sofisticat cu finisaje din aluminiu de înaltă calitate

  Aluminiul este un material creativ, modern şi alegerea multor designeri de interior renumiţi la nivel mondial. Uşor dar rezistent, aluminiul este un material autentic care contribuie la crearea unor designuri reprezentative ale căror profiluri ultrasubţiri, robuste demonstrează excelenţă tehnologică. Rezultatul este că sistemele home theater cu siguranţă vor atrage priviri şi vor întoarce capete în orice încăpere.

 • Mod de sunet ascultare în câmp apropiat

  Mod de sunet ascultare în câmp apropiat

  O gamă de setări de sunet integrate te ajută să obţii sunetul de care ai nevoie în orice situaţie. Dacă urmăreşti un film sau o emisiune televizată, modul „Voce” va accentua dialogul, astfel încât să nu pierzi nimic din ce se discută, în timp ce modul „Film” îţi oferă experienţa clasică a sunetului surround. Dacă asculţi muzică, poţi transforma întreaga experienţă cu ajutorul modului „muzică”. În cele din urmă, modul „Aproape de mine” îţi permite să te bucuri de emisiuni, fără a-ţi deranja familia şi prietenii. Dezactivează sunetul boxei centrale şi redă sunetul numai pe boxele detaşabile wireless, astfel încât să le poţi pune lângă tine şi să poţi să asculţi de aproape în linişte.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa