Monitor copii wireless HD In.Sight

  Monitor copii wireless HD In.Sight

  Întotdeauna aproape de copilul dvs.

  Sistemul wireless de monitorizare HD pentru copii Philips In.Sight îţi permite să urmăreşti şi să asculţi bebeluşul de pe smartphone/tabletă. Urmăreşte bebeluşul cu imagini la calitate HD, în timp ce funcţia de vedere pe timp de noapte îţi permite să-l urmăreşti chiar şi pe întuneric. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor copii wireless HD In.Sight

Urmăreşte de oriunde, Auzi şi vorbeşti, Vedere pt noapte, Pentru smartphone, tabletă, Creat de iVideon B120S/10 Caută produse similare

Întotdeauna aproape de copilul dvs.

Urmăreşte de oriunde pe smartphone/tabletă

 • Clip video criptat pentru conexiune securizată

  Clip video criptat pentru conexiune securizată

  Monitorul wireless In.Sight utilizează o metodă de criptare înalt securizată pentru a vă oferi intimitate tot timpul. Monitorul wireless In.Sight utilizează o cheie unică de criptare de fiecare dată când efectuează o conexiune, oferindu-vă o conexiune foarte sigură de fiecare dată când îi priviţi pe cei dragi.

 • Mod pentru vederea pe timp de noapte pentru a vedea clar copilul în întuneric

  Mod pentru vederea pe timp de noapte pentru a vedea clar copilul în întuneric

  Modul pentru vederea pe timp de noapte vă permite să vedeţi faţa drăguţă a copilului dvs. în întuneric. Lumina infraroşie se declanşează pentru ca monitorul să capteze clipuri video alb-negru clare atunci când este întuneric. Modul pentru vederea pe timp de noapte se activează şi se dezactivează automat sau poate fi ajustat manual.

 • Sistem de monitorizare pentru copii Wi-Fi pentru poziţionare oriunde în casă

  Obţii liniştea supremă cu sistemul wireless de monitorizare pentru copii In.Sight. Se conectează la reţele Wi-Fi 802.11 bgn. Plasează monitorul chiar în camera copilului, putând urmări şi auzi copilul direct de pe smartphone, indiferent unde te afli.

 • Auziţi-vă în mod continuu copilul, chiar şi atunci când telefonul este blocat

  Sistemul wireless de monitorizare HD pentru copii In.Sight transmite audio continuu chiar şi atunci când smartphone-ul tău este blocat sau când îl andochezi sau încarci.

 • Configurare uşoară şi rapidă a monitorului pentru copii Wi-Fi prin codul QR

  Configurarea este simplă cu aplicaţia. Aplicaţia va genera un cod QR pentru setările tale Wi-Fi de acasă. Prin intermediul codului QR, monitorul se va sincroniza automat cu reţeaua Wi-Fi de la domiciliu, uşor şi rapid.

 • Cabluri de alimentare şi monitor fără PVC şi BFR

  Monitorul pentru copii InSight HD wireless nu conţine substanţe ignifuge bromurate (BFR) şi clorură de polivinil (PVC). Este în conformitate cu cele mai exigente standarde de siguranţă pentru produsele pentru sugari şi este complet rezistent la acţiunile copilului, sigur şi ecologic.

 • Vorbire instantanee cu copilul prin smartphone-uri

  Cu sistemul wireless de monitorizare HD pentru copii In.Sight poţi vorbi cu copilul tău oricând doreşti. Doar apasă „vorbire” pe smartphone şi cântă-i nişte refrenuri pentru copii. Urmăreşte-l cum adoarme liniştit de vocea ta.

 • Partajează monitoare cu alţi utilizatori de smartphone-uri

  Partajează monitoarele cu soţul/soţia, familia, prietenii şi chiar cu supraveghetorii copiilor. Aplicaţia îţi permite să partajezi fiecare monitor cu alţi doi utilizatori, astfel încât şi ei să aibă acces la video şi sunet în timp real prin intermediul smartphone-urilor. Poţi chiar să actualizezi aplicaţia pentru a partaja monitorul cu până la 16 utilizatori.

 • Alerte pe telefon la detectarea zgomotului/mişcării de către monitor

  Este imposibil de anticipat când i s-ar putea întâmpla ceva copilului tău. Sistemul wireless de monitorizare HD pentru copii In.Sight supraveghează cu detecţie ajustabilă a zgomotului şi mişcării. Vei fi alertat oricând se detectează zgomot sau mişcare. Primeşti în mod automat notificări push pe smartphone când monitorul detectează mişcare sau zgomot.

 • Monitorizare în timp real cu senzorul de temperatură şi umiditate

  Senzorii de temperatură şi umiditate ai monitorului wireless HD pentru copii In.Sight îţi arată nivelul de temperatură şi umiditate pe smartphone-ul tău. Senzorul de umiditate măsoară nivelul de umiditate, de exemplu, detectând aerul uscat care ar putea irita gâtul copilului. Aplicaţia te va alerta chiar şi atunci când temperatura este prea ridicată/scăzută.

Vezi toate Specificaţile
 • Vizualizarea clipurilor video live prin reţeaua Wi-Fi de acasă, utilizând monitorul wireless pentru casă In.Sight este gratuită şi nerestricţionată. Vizualizarea clipurilor video live de la distanţă (fie printr-o reţea Wi-Fi externă sau printr-o reţea 3D) este, de asemenea, gratuită pentru sesiuni nelimitate, dar supusă unei limite de 5 minute per sesiune.
 • Timpii de sesiune de vizualizare mai lungi şi alte funcţii premium sunt disponibile şi pot fi achiziţionate de la App. Aceste condiţii sunt supuse modificărilor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa