CD Soundmachine

  Plăcerea supremă a jocurilor

  Tânăr şi plin de energie, doriţi să simţiţi plăcerea supremă! Cu sistemul AZ2535, cu Philips’ Gameport şi MAX Sound, veţi putea asculta şi simţi cu adevărat acţiunea jocului şi muzica!

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Plăcerea supremă a jocurilor

Cu MAX Sound

 • MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  Tehnologia MAX Sound amplifică instantaneu frecvenţele joase, mărind la maxim performanţa volumului şi creând o experienţă audio impresionantă printr-o simplă atingere de buton. Circuitul electronic sofisticat calibrează sunetul existent şi setările volumului, amplificând la maxim, instantaneu, basul şi volumul, fără distorsiuni. Rezultatul final este o amplificare semnificativă atât a spectrului sonor, cât şi a volumului, adăugând forţă piesei ascultate.

 • Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Casetofon cu oprire automată

  Casetofon cu oprire automată
 • Portul pentru jocuri oferă o experienţă de joc aidoma realităţii

  Portul pentru jocuri este o soluţie facilă de conectare ce leagă consola de jocuri la sistemul audio, pentru o calitate excelentă a sunetului din joc. Modul Sunet joc oferă 3 setări deosebite pentru sunet - modul Speed creşte nivelul de adrenalină la jocurile cu simulări de zbor sau condus, în timp ce modul Punch adaugă putere jocurilor de acţiune. Modul Blast vă permite să savuraţi efectele explozive ale jocurilor de acţiune. O funcţie de mixare, MIX-IT, disponibilă pentru sistemele Mini Hi-Fi, permite mixarea sunetelor din jocuri cu o piesă favorită de pe CD, de la un post de radio sau de la un player audio extern.

 • Compatibil cu CD-R şi CD-RW

  Compatibilitatea cu formatul CD-RW înseamnă că aparatul dvs. poate reda discuri atât în format CD-R, cât şi CD-RW. Discurile CD-R pot fi înregistrate o singură dată şi pot fi redate de orice player de CD-uri, în timp ce discurile CD-RW pot fi înregistrate şi reînregistrate de mai multe ori, şi pot fi redate doar de playerele CD audio compatibile. Pickup-ul laser şi circuitele de decodare pentru CD ale playerelor compatibile cu formatul CD-RW sunt create special pentru stratul de înregistrare cu schimbare de fază al CD-urilor audio speciale CD-RW, astfel încât să puteţi reda oricând discurile înregistrate acasă pe sistemul CD audio.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa