CD Soundmachine

  CD Soundmachine

  REDĂ. LA VOLUM ÎNALT. ORIUNDE

  Philips AZ1 redă melodii la volum înalt de la radio, iPhone/iPad/iPod, CD şi orice dispozitiv Bluetooth. Cu sincronizarea One-Touch NFC, transferul de muzică wireless prin Bluetooth nu a fost niciodată mai uşor. Conectează un microfon sau o chitară pentru propria sesiune de mixaj. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

CD Soundmachine

Bluetooth® şi NFC, CD, MP3-CD, FM, Staţie andocare USB pt redare/încărcare, 40 W, Intrare microfon şi chitară AZ1/12 Caută produse similare

REDĂ. LA VOLUM ÎNALT. ORIUNDE

cu transfer de muzică wireless Bluetooth

 • Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică ascultat.

 • Utilizaţi şi încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone/iPad folosind portul USB

  Utilizaţi şi încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone/iPad folosind portul USB

  Această boxă este prevăzută cu un port USB, care vă permite să vă încărcaţi comod dispozitivul iPod, iPhone şi iPad. Nu trebuie decât să conectaţi dispozitivul Apple cu ajutorul cablului său USB la partea din spate a boxei. Puteţi reda orice melodie de pe dispozitivul Apple în timp ce acesta se încarcă.

 • MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  Tehnologia MAX Sound amplifică instantaneu frecvenţele joase, mărind la maxim performanţa volumului şi creând o experienţă audio impresionantă printr-o simplă atingere de buton. Circuitul electronic sofisticat calibrează sunetul existent şi setările volumului, amplificând la maxim, instantaneu, basul şi volumul, fără distorsiuni. Rezultatul final este o amplificare semnificativă atât a spectrului sonor, cât şi a volumului, adăugând forţă piesei ascultate.

 • Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW

  Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW

  MP3 înseamnă „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.

 • Tuner digital FM cu posturi presetate

  Tuner digital FM cu posturi presetate

  Radioul FM digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe sistemul audio Philips. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Transmite muzică wireless de pe orice smartphone, prin Bluetooth™

  Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, robustă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel te poţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video, wireless, cu această boxă.

 • Asociere Bluetooth printr-o singură atingere, de la NFC

  Sincronizaţi dispozitive Bluetooth fără nicio problemă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth şi streaming-ul de muzică.

 • Intrare microfon şi chitară cu controlul nivelului

  Transformă-ţi setul Philips într-un sistem de divertisment pentru ocazii speciale sau distracţie spontană. Un microfon integrat şi un port pentru chitară îţi permite să-ţi demonstrezi talentul, să distrezi sau să ţii discursuri ori să faci anunţuri. Muzica din surse diferite poate continua să ruleze chiar dacă foloseşti microfonul şi conectezi un instrument muzical. Acum poţi face karaoke oricând doreşti sau îţi poţi conecta chitara pentru sesiuni de improvizaţie electrizante. Cu Philips distracţia nu se termină niciodată.

 • Curea de transport şi design robust pentru portabilitate sporită

  Ataşează pur şi simplu cureaua de transport, pune-o pe umăr şi dă-i drumul. AZ1 are şi dimensiunea perfectă a bagajului de mână pentru avion, astfel că îţi poţi lua cu tine talentul peste hotare. Designul său robust este suficient de rezistent pentru a face faţă la petreceri după petreceri, în interior sau în aer liber, iar comenzile sale pot fi întoarse, pentru a rămâne protejate cât timp sunteţi în mişcare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa