CD Soundmachine

  CD Soundmachine

  Redaţi muzica digitală prin USB Direct

  Doriţi să savuraţi colecţiile de muzică stocate pe playerul muzical portabil fără a utiliza căştile? Conectaţi playerul portabil la mufa USB Direct a dispozitivului AZ1830 şi bucuraţi-vă de muzica digitală preferată emisă prin boxele puternice. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Redaţi muzica digitală prin USB Direct

 • Savuraţi muzica MP3 sau WMA direct din dispozitive USB portabile

  Savuraţi muzica MP3 sau WMA direct din dispozitive USB portabile

  Conectaţi memoria flash la portul USB al sistemului dvs. Hi-Fi Philips. Muzica dumneavoastră stocată în format digital va fi redată direct din dispozitiv. Acum puteţi savura momentele preferate împreună cu familia şi prietenii.

 • 10 ore de muzică MP3-CD sau 20 de ore de muzică WMA-CD

  10 ore de muzică MP3-CD sau 20 de ore de muzică WMA-CD

  MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. Un singur CD poate stoca până la 10 ore de muzică. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio. Windows Media Audio (WMA) este un format audio digital foarte comprimat de la Microsoft care oferă fişiere audio de o calitate extraordinară, reducând în acelaşi timp la jumătate spaţiul ocupat pe disc şi durata de descărcare. Pe un singur CD pot fi stocate până la 20 de ore de muzică WMA de bună calitate, înregistrată la o rată de biţi de 64 Kbps.

 • Tuner FM/MW pentru divertisment la radio

  Tuner FM/MW pentru divertisment la radio

  Tuner stereo FM/MW (AM)

 • Redare aleatorie/Repetare CD pentru savurarea personalizată a muzicii

  Redare aleatorie/Repetare CD pentru savurarea personalizată a muzicii

  Funcţia „Redare aleatorie/Repetare” vă ajută să ieşiţi din monotonia ascultării muzicii redate întotdeauna în aceeaşi ordine. După încărcarea melodiilor preferate pe player, tot ce trebuie să faceţi este să selectaţi unul dintre modurile - „Redare aleatorie” sau „Repetare” pentru redarea melodiilor în ordine diferită. Savuraţi experienţa muzicală diferită şi unică de fiecare dată când porniţi playerul.

 • Afişaj LCD multi-funcţional

  Afişaj LCD multi-funcţional
Vezi toate Specificaţile
 • Nu este suportată muzică cu Digital Right Management.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa