CD Soundmachine

  Redaţi muzica digitală prin USB Direct

  Designul elegant şi portabil al AZ1816 vă permite să vă bucuraţi de colecţiile de muzică MP3 / WMA preferate stocate pe playerul de muzică portabil, fără a utiliza căşti. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Redaţi muzica digitală prin USB Direct

 • Savuraţi muzica MP3 sau WMA direct din dispozitive USB portabile

  Savuraţi muzica MP3 sau WMA direct din dispozitive USB portabile

  Conectaţi memoria flash la portul USB al sistemului dvs. Hi-Fi Philips. Muzica dumneavoastră stocată în format digital va fi redată direct din dispozitiv. Acum puteţi savura momentele preferate împreună cu familia şi prietenii.

 • 10 ore de muzică MP3-CD sau 20 de ore de muzică WMA-CD

  10 ore de muzică MP3-CD sau 20 de ore de muzică WMA-CD

  MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. Un singur CD poate stoca până la 10 ore de muzică. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio. Windows Media Audio (WMA) este un format audio digital foarte comprimat de la Microsoft care oferă fişiere audio de o calitate extraordinară, reducând în acelaşi timp la jumătate spaţiul ocupat pe disc şi durata de descărcare. Pe un singur CD pot fi stocate până la 20 de ore de muzică WMA de bună calitate, înregistrată la o rată de biţi de 64 Kbps.

 • Amestecare/Programare/Repetare CD

  Amestecare/Programare/Repetare CD

  Funcţia "Amestecare/Programare/Repetare" vă ajută să ieşiţi din monotonia ascultării muzicii redate întotdeauna în aceeaşi ordine. După încărcarea melodiilor preferate pe player, tot ce trebuie să faceţi este să selectaţi unul dintre modurile - "Amestecare", "Programare" sau "Repetare" pentru redarea melodiilor în ordine diferită. Savuraţi experienţa muzicală diferită şi unică de fiecare dată când porniţi playerul.

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Tuner stereo FM/MW

  Tuner stereo FM/MW
 • Afişaj LCD multi-funcţional

  Afişaj LCD multi-funcţional
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa