CD Soundmachine

  Redare MP3-CD

  Cu acest aparat nu veţi mai trece neobservat. Este un player portabil MP3-CD care suportă atât CD-urile obişnuite, cât şi mini CD-urile. De asemenea, este dotat cu un tuner digital şi dispune de o putere audio incredibilă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Redare MP3-CD

 • 10 ore de muzică MP3-CD

  10 ore de muzică MP3-CD

  MP3 înseamnă "MPEG 1 Audio layer-3". MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.

 • Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Afişaj LCD multi-funcţional

  Afişaj LCD multi-funcţional
 • Tastatură uşor de accesat pt. selectarea pieselor sau posturilor radio

  Tastatura uşor de accesat este realizată în stilul numeric al unui telefon, fiind un instrument simplu şi comod pentru selectarea pieselor de pe CD, a posturilor radio sau pentru reglarea posturilor. Poziţionate convenabil, în partea frontală a aparatului, cele 10 taste fac din selectare şi programare operaţii simple, comandate de atingerea unui singur buton. Pentru a selecta o anumită piesă sau un anumit post prestabilit, formaţi numărul piesei sau numărul prestabilit al postului, utilizând tastatura. Recepţionaţi postul de radio favorit tastându-i frecvenţa. Tastatura uşor accesibilă vă ajută să selectaţi o anumită piesă, un post prestabilit sau să recepţionaţi postul de radio favorit.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa