Sistem cu staţie de andocare

  Ascultaţi melodiile preferate de pe iPod acasă sau în deplasare

  Eliberaţi muzica de pe iPod şi ascultaţi-o la volum maxim, pe sistemele Philips AZ1330D, cu boxe 2x4W. Ascultaţi melodiile preferate împreună cu ceilalţi şi însufleţiţi orice petrecere, sau introduceţi un CD în tava motorizată pentru a savura acasă melodiile preferate.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ascultaţi melodiile preferate de pe iPod acasă sau în deplasare

 • Utilizaţi şi încărcaţi iPod-ul

  Utilizaţi şi încărcaţi iPod-ul

  Savuraţi muzica MP3 preferată în timp ce încărcaţi dispozitivul iPod! Staţia vă permite conectarea dispozitivului iPod direct la sistemul cu staţie de andocare pentru a putea asculta muzica preferată cu un sunet superb. De asemenea, aceasta încarcă dispozitivul iPod în timpul redării, astfel încât să vă puteţi bucura de muzică şi să nu trebuiască să vă preocupe epuizarea bateriei dispozitivului iPod. Utilizaţi telecomanda pentru a naviga, a selecta şi a reda muzica stocată pe iPod. Sistemul cu staţie de andocare vă încarcă automat dispozitivul iPod în timp ce este andocat.

 • Redare MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Redare MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Tehnologia de compresie audio permite reducerea dimensiunii fişierelor mari digitale de muzică de până la 10 ori, fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 sau WMA sunt două din formatele de compresie care vă permit să vă bucuraţi de universul muzicii digitale pe playerul Philips. Descărcaţi melodii MP3 sau WMA de pe site-uri de muzică autorizate de pe Internet sau creaţi singuri fişiere de muzică MP3 sau WMA prin conversia CD-urilor audio, pe care apoi să le transferaţi pe player.

 • Boxele Bass Reflex oferă un bas puternic, profund

  Boxele Bass Reflex oferă un bas puternic, profund

  Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Reglaj digital pentru posturi prestabilite

  Reglaj digital pentru posturi prestabilite
 • Putere totală de ieşire 2x4 W RMS

  Putere totală de ieşire 2x4 W RMS
 • Puteţi selecta melodiile dorite din colecţia de muzică MP3/WMA

  Puteţi selecta melodiile dorite din colecţia de muzică MP3/WMA
 • O singură telecomandă, pentru sistem şi iPod

  O singură telecomandă, pentru sistem şi iPod
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa