Bluetooth

  boxă cu andocare cu Bluetooth®

  Eliberaţi-vă muzica şi încărcaţi-vă telefonul Android

  Conectaţi telefonul cu Android şi bucuraţi-vă de o calitate senzaţională a sunetului redat de această boxă cu andocare, elegantă, Philips AS851/10. Procesarea digitală a sunetului pentru linişte perfectă şi sunet de claritate excepţională, iar Songbird vă permite să sincronizaţi muzica între telefon şi calculator Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă cu andocare cu Bluetooth®

pentru Android AS851/10 Caută produse similare

Eliberaţi-vă muzica şi încărcaţi-vă telefonul Android

cu această boxă cu andocare

 • FlexiDock proiectat inteligent pentru a se potrivi cu/încărca telefonul Android

  FlexiDock proiectat inteligent pentru a se potrivi cu/încărca telefonul Android

  FlexiDock de la Philips este perfect pentru telefoanele cu Android. Modelul său unic andochează inteligent majoritatea telefoanelor cu Android - indiferent dacă mufa de conectare a telefonului este în partea inferioară, pe laterală sau în partea superioară. Această flexibilitate este deocamdată unică, adresându-se telefoanelor cu Android care sunt produse de diverşi producători şi care nu au o poziţie şi orientare standard pentru mufa de conectare micro USB. Staţia de andocare este reglabilă, pentru a ţine telefonul atât vertical, cât şi orizontal, permiţându-vă poziţionarea telefonului cu Android în centrul boxei.

 • Descoperiţi, partajaţi muzică şi mai multe caracteristici prin intermediul aplicaţiei DockStudio

  Descoperiţi, partajaţi muzică şi mai multe caracteristici prin intermediul aplicaţiei DockStudio

  Aplicaţia DockStudio Philips gratuită oferă sute de caracteristici unice pentru boxele cu andocare. Puteţi asculta mii de posturi radio din întreaga lume pe Internet, răsfoi colecţia de muzică şi partaja prietenilor ce ascultaţi pe Facebook sau fotografii artistice pe Flickr. Aplicaţia are o funcţie de muzică Songbird şi dvs. puteţi descoperi, reda şi sincroniza fişiere media fără restricţii între PC şi dispozitivele cu Android. În modul Ceas, aplicaţia vă permite să setaţi alarme muzicale multiple personalizate şi vă prezintă prognoza meteo actualizată. Aplicaţia poate fi descărcată complet gratuit din Google Play.

 • Transfer de muzică prin Bluetooth de la dispozitivul cu Android

  Transfer de muzică prin Bluetooth de la dispozitivul cu Android

  Ascultaţi melodiile preferate la boxa care are un sunet minunat. Această boxă Philips cu andocare redă muzică de la dispozitivele dvs. cu Android prin Bluetooth. Descărcaţi aplicaţia DockStudio Philips gratuită şi Bluetooth-ul va fi pornit automat şi conectat când dispozitivul este andocat. Vă puteţi bucura de un sunet puternic şi uimitor, la un confort fără egal. Aproape nimic nu sună la fel de bine.

 • Songbird pentru a descoperi, reda şi sincroniza muzica între PC şi Android

  Songbird pentru a descoperi, reda şi sincroniza muzica între PC şi Android

  Songbird este un program PC şi aplicaţie Android simplu şi uşor de utilizat. Vă permite să descoperiţi şi să redaţi fişierele dvs. media şi să le sincronizaţi fără restricţii cu PC-ul dvs. Caracteristicile sale intuitive şi puternice de gestionare a muzicii vă permit să descoperiţi noi artişti şi magazine de muzică, servicii şi adrese de Internet. Redaţi propria bibliotecă şi fişiere media de pe Internet şi sincronizaţi-le fără restricţii de la PC-ul dvs. la dispozitivele dvs. Android.

 • Digital Sound Processing pentru o muzică naturală, fără distorsiuni

  Digital Sound Processing pentru o muzică naturală, fără distorsiuni

  Tehnologia avansată de procesare a sunetului îmbunătăţeşte reproducerea muzicii, astfel încât fiecare notă rezonează cu o precizie excepţională, şi fiecare pauză este de o tăcere mormântală. Tehnologia Digital Sound Processing patentată Philips optimizează performanţa boxelor compacte, emiţând un sunet clar, detaliat şi puternic fără nicio distorsiune.

 • Tuburi de bas precis acordate pentru reproducerea unui bas adânc şi compact

  Tuburi de bas precis acordate pentru reproducerea unui bas adânc şi compact

  Volumul acustic generos de 3L alocat fiecărui woofer este aliniat perfect cu canale de bas cu retur pentru a furniza o performanţă cu adevărat impresionantă şi precisă a basului de la o boxă atât de compactă. Rezultatul - realism excepţional şi experienţă audio captivantă.

 • Parte posterioară curbată senzual pentru eleganţă şi sunet precis

  Liniile pure şi senzualitatea capacului posterior curbat oferă un aspect fabulos şi, în plus, creează o structură mai eficientă pentru acustică. Proiectată cu atenţie, linia curbă măreşte rigiditatea incintei boxei, reducând substanţial rezonanţa internă care are ca rezultat o reproducere mai precisă şi mai naturală a sunetului. Beneficiaţi de boxe cu aspect încântător şi sunet senzaţional.

 • Volum acustic optim pe măsura cerinţelor boxelor

  Designul Smart sound vă oferă reproducere de cea mai mare calitate a basului. Volumul acustic alocat fiecărui driver de medii este pe măsura cerinţelor acustice. Frecvenţele joase sunt redate profund şi precis – furnizând un bas puternic şi amplu.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa