Radio cu ceas

  Treziţi-vă cu muzica şi fotografiile preferate

  De ce să nu începeţi o nouă zi trezindu-vă cu o fotografie îndrăgită, o melodie preferată sau chiar sunetul naturii? Radio-ul cu ceas Philips vă permite să vizualizaţi fotografii şi să ascultaţi muzică de pe cardul dvs. SD. Bucuraţi-vă de asemenea de muzică de la radio-ul FM integrat.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Treziţi-vă cu muzica şi fotografiile preferate

 • Treziţi-vă în sunetele naturii şi începeţi o nouă zi

  Treziţi-vă în sunetele naturii şi începeţi o nouă zi

  Multe ceasuri cu alarmă dispun de o varietate de alarme. O caracteristică specială a acestui radio cu ceas Philips este că vă trezeşte în sunetele naturii, ale radioului sau ale soneriei. Indiferent ce doriţi de la un ceas cu alarmă, să vă treziţi fără bătăi de cap în sunete naturale sau cu muzica favorită, acest radio cu ceas are toate calităţile.

 • Muzica de relaxare preîncărcată vă permite să adormiţi liniştiţi

  Muzica de relaxare preîncărcată vă permite să adormiţi liniştiţi

  Relaxaţi-vă sau adormiţi ascultând sunete liniştitoare. Radioul cu ceas Philips are preîncărcate mai multe piese muzicale pentru relaxare. Alegeţi dintre sunetul ploii de vară, valurile oceanului, muzica pentru spa şi multe altele pentru a vă relaxa.

 • Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

 • Tuner digital FM cu posturi presetate

  Tuner digital FM cu posturi presetate

  Radioul FM digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe sistemul audio Philips. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Oră de alarmă dublă

  Oră de alarmă dublă

  Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

 • Afişaj de 8,9 cm (3,5") pentru vizualizarea orei, datei şi informaţiilor despre posturile radio

  Afişaj de 8,9 cm (3,5") pentru vizualizarea orei, datei şi informaţiilor despre posturile radio

  Ecranul color de 8,9 cm (3,5") cu rezoluţie înaltă facilitează citirea uşoară a conţinutului de pe ecran. Acum puteţi citi cu uşurinţă ora, data şi informaţiile despre posturile de radio. De asemenea, puteţi afişa fotografia favorită ca imagine de fundal.

 • Ascultaţi muzică sau transmisiuni radio în timp ce priviţi fotografiile

  Ascultaţi muzică sau transmisiuni radio în timp ce priviţi fotografiile

  Bucuraţi-vă de fotografii în timp ce ascultaţi muzica sau postul de radio FM favorite. Selectaţi din meniu "Fotografie cu muzică", apoi aşezaţi-vă comod şi delectaţi-vă cu ambele, simultan. Radioul cu ceas Philips este livrat împreună cu sloturi USB şi pentru card de memorie SD, astfel încât puteţi reda muzica în formatele MP3 şi WMA prin radioul cu ceas şi vizualiza imaginile digitale favorite pe afişajul LCD.

 • Redaţi fotografiile şi prezentările favorite în dreptul patului

  Redaţi fotografiile şi prezentările favorite în dreptul patului

  Păstraţi-vă fotografiile favorite pe un card SD şi redaţi-le sub formă de prezentare de diapozitive pe radioul cu ceas Philips. Datorită capacităţii complete de transfer al fişierelor, vă puteţi bucura cu uşurinţă de confortul şi distracţia afişării fotografiilor digitale prin slotul pentru card SD. Introduceţi cardul de memorie în radioul cu ceas Philips şi fotografiile digitale vor fi redate direct pe dispozitiv. Acum puteţi retrăi momentele preferate împreună cu familia şi prietenii în orice moment!

 • Slot pentru card SD pentru fotografii sau redare de muzică MP3

  Slot pentru card SD pentru fotografii sau redare de muzică MP3

  Radioul cu ceas Philips este livrat împreună cu un slot pentru card de memorie SD, astfel încât puteţi reda muzica MP3 preferată la boxele radioului cu ceas la volum maxim.

 • Treziţi-vă având în faţa ochilor fotografiile celor dragi

  Treziţi-vă având în faţa ochilor fotografiile celor dragi

  Radioul cu ceas Philips este prevăzut cu o caracteristică uşor de utilizat care vă permite să afişaţi fotografia favorită pe fundalul ceasului. Când vă treziţi dimineaţa, vedeţi ora şi fotografia celor dragi în dreptul patului. Ce mod plăcut de a începe o nouă zi!

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa