staţie de andocare pentru iPod/iPhone/iPad

  Treziţi-vă cu o muzică excelentă

  Redaţi şi încărcaţi-vă dispozitivul iPod/iPhone/iPad prin intermediul conectorului Lightning şi obţineţi un sunet bogat şi clar. Acest radio şic cu ceas cu alarmă dispune de un port USB suplimentar care vă permite să încărcaţi mai multe dispozitive simultan şi vă dă deşteptarea la timp Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

staţie de andocare pentru iPod/iPhone/iPad

cu conector Lightning, pentru iPod/iPhone/iPad, Port USB pentru încărcare, 8 W, FM, Alarmă dublă AJ7050D/12 Caută produse similare

Treziţi-vă cu o muzică excelentă

cu această staţie de andocare pentru iPod/iPhone/iPad

 • Încărcare rapidă şi redare muzică prin conectorul Lightning

  Încărcare rapidă şi redare muzică prin conectorul Lightning

  Bucuraţi-vă de muzica dvs. preferată în timp ce vă încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone/iPad prin noul conector Lightning! Ajunge să îl andocaţi direct pe boxă pentru a reda melodiile pe care le-aţi ales manual, cu un sunet superb. Acesta vă încarcă dispozitivul rapid şi în timpul redării, deci nu mai trebuie să vă faceţi griji că rămâneţi fără baterie.

 • Putere totală de ieşire de 8 W RMS

  Putere totală de ieşire de 8 W RMS

  Acest sistem are o putere de ieşire de 8 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată medie, o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, pentru puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât este mai mare puterea, cu atât este mai bună puterea sonoră emisă de boxă.

 • Tuner digital FM cu posturi presetate

  Tuner digital FM cu posturi presetate

  Radioul FM digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe sistemul audio Philips. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Sincronizare automată a ceasului cu iPod/iPhone/iPad când este andocat

  Sincronizare automată a ceasului cu iPod/iPhone/iPad când este andocat

  Când conectaţi dispozitivul, acest sistem de andocare va sincroniza întotdeauna ceasul cu dispozitivul iPod/iPhone/iPad în câteva secunde. Cu această funcţie comodă, nu trebuie să setaţi ora manual.

 • Setare alarmă pentru zile lucrătoare/ weekend pentru a corespunde stilului dvs. de viaţă

  Setare alarmă pentru zile lucrătoare/ weekend pentru a corespunde stilului dvs. de viaţă

  Conceput special pentru stilul de viaţă din prezent, acest radio cu ceas dispune de o alarmă dublă, care vă permite să setaţi ore diferite de alarmă pentru zile lucrătoare şi weekend sau chiar modifica setările alarmei pentru cupluri. Setările alarmei pot fi personalizate pentru aceleaşi ore de alarmă pe parcursul întregii săptămâni, de luni până duminică. Sau puteţi seta alarma pentru a vă trezi devreme în zilele lucrătoare, de luni până vineri, şi pentru a lenevi în pat sâmbăta şi duminica. Indiferent de varianta aleasă, datorită acestor funcţii confortabile nu mai trebuie să vă bateţi capul cu diferite ore de alarme în fiecare seară.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

 • Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferite

  Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferite

  Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

 • Treziţi-vă cu muzica de pe iPod/iPhone/iPad sau cu melodiile de la radio

  Treziţi-vă cu muzica preferată. Selectaţi postul de radio preferat sau melodii reconfortante de pe dispozitivul iPod/ iPhone/iPad şi faceţi diferenţa dimineţilor dvs. Ceasul începe să redea selecţia dvs. la volum mic, cu creşteri treptate de volum, până când ajunge la nivelul volumului dorit. Acum puteţi controla modul în care vă treziţi şi puteţi începe cu bine ziua de fiecare dată.

 • Oră şi alarmă de siguranţă pentru trezirea la timp chiar şi când este o pană de curent

  Atunci când este o pană de curent, acest ceas inteligent va menţine în continuare şi va păstra ora şi setările dvs. de încredere. Alarma programată rămâne activă chiar şi atunci când afişajul este oprit - totul datorită unei baterii preinstalate. Atunci când se reia alimentarea cu energie, nu este nevoie să reglaţi ceasul sau să reintroduceţi setările. Mai uimitor, chiar dacă nu se reia alimentarea cu energie, bateria asigură suficientă energie pentru ca soneria să se oprească la ora alarmei setate - asigurând întotdeauna trezirea dvs. la timp.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa