Radio cu ceas

  Treziţi-vă şi străluciţi

  Savuraţi confortul timpului afişat pe orice suprafaţă doriţi. Accentuaţi imaginea sau inversaţi-o, astfel încât să fie întotdeauna clară şi lizibilă pe perete sau pe tavan. Acest ceas setează de asemenea ora automat şi oferă melodie, radio sau sonerie pe post de alarmă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Radio cu ceas

Time projection, FM, Acord digital, Alarmă dublă, Ceas şi alarmă de siguranţă AJ5030/12 Caută produse similare

Treziţi-vă şi străluciţi

cu o proiectare a orei

 • Trezire cu melodie, sonerie sau radio

  Trezire cu melodie, sonerie sau radio

  Aveţi un început excelent în fiecare zi cu alegerea apelului de trezire. Lăsaţi o sonerie sau o melodie să vă trezească - sau optaţi pentru postul de radio preferat să vă scoată din repaus.

 • Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

 • Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferite

  Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferite

  Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

 • Repetaţi alarma pentru reluare suplimentară

  Repetaţi alarma pentru reluare suplimentară

  Pentru a nu dormi prea mult, radioul cu ceas Philips are o funcţie de amânare. Dacă alarma sună şi doriţi să mai dormiţi puţin, apăsaţi butonul Repetare alarmă o dată şi culcaţi-vă la loc. După nouă minute alarma va suna din nou. Puteţi continua să apăsaţi butonul Repetare alarmă la fiecare nouă minute până când opriţi alarma complet.

 • Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Timerul Sleep vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la o oră) şi să selectaţi postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Aparatul de radio Philips va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Timerul Sleep vă permite să adormiţi pe sunetele DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoie să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric

 • Unghi de proiecţie flexibil pentru vizualizare uşoară oriunde

  Faceţi lucrurile după gustul dvs. cu un ceas care afişează strălucitor ora oriunde doriţi, datorită unui tub de proiecţie care are un unghi flexibil al carcasei. Tubul poate fi reglat orizontal şi vertical, cu comenzi de reglare fină, astfel încât să puteţi obţine imaginea orei exact unde doriţi - pe perete, pe tavan sau pe mobilă. Vă permite să priviţi ora fără a trebui măcar să întoarceţi capul şi arată pur şi simplu minunat.

 • Focalizare reglabilă pentru cea mai clară proiecţie a orei

  Obţineţi imagini proiectate ale orei care sunt întotdeauna clare cu un control uşor de utilizat al focalizării. Puteţi regla controlul focalizării pentru a menţine un interval clar al imaginii proiectate de la 1 la 2,5 m. Savuraţi imagini proiectate curate şi clare şi aveţi întotdeauna o vizionare clar a orei.

 • Controlul inversării pentru a inversa imaginea proiectată

  Acest radio cu ceas proiectează ora pe perete sau pe tavan, pentru a o viziona comod. Cu caracteristica de control al inversării, puteţi roti imediat ora proiectată cu 180 de grade pentru o vizualizarea mai uşoară din orice punct al încăperii.

 • Conectaţi şi setaţi ora automat

  Scoateţi ceasul din cutie, conectaţi-l, iar ora este deja setată pentru dvs. - automat. Ceasul inteligent citeşte datele preprogramate şi setează ora corectă în conformitate cu fusul orar implicit. Dacă locuiţi în afara fusului orar implicit, nu trebuie decât să apăsaţi butonul Time zone (Fus orar), iar ceasul va reseta ora. Nu mai citiţi manuale, Nu vă mai pierdeţi timpul cu butoanele.

 • Oră şi alarmă de siguranţă pentru trezirea la timp chiar şi când este o pană de curent

  Atunci când este o pană de curent, acest ceas inteligent va menţine în continuare şi va păstra ora şi setările dvs. de încredere. Alarma programată rămâne activă chiar şi atunci când afişajul este oprit - totul datorită unei baterii preinstalate. Atunci când se reia alimentarea cu energie, nu este nevoie să reglaţi ceasul sau să reintroduceţi setările. Mai uimitor, chiar dacă nu se reia alimentarea cu energie, bateria asigură suficientă energie pentru ca soneria să se oprească la ora alarmei setate - asigurând întotdeauna trezirea dvs. la timp.

 • Luminozitate reglabilă a ecranului pentru confortul vizionării

  Posibilitatea de reglare a luminozităţii vă permite personalizarea ecranului în funcţie de necesităţi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa