Radio cu ceas şi acord digital

  Coloraţi-vă ziua

  Exprimaţi-vă stilul cu un ceas elegant pentru noptieră care vă oferă mai mult decât aspectul său. Acest ceas Philips AJ5000/12 reglează automat ora exactă când este conectat şi creează o dispoziţie potrivită cu lumini ambientale multicolore. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Radio cu ceas şi acord digital

Lumină ambientală multicoloră, FM, Acord digital, Alarmă dublă, Ceas şi alarmă de siguranţă AJ5000/12 Caută produse similare

Coloraţi-vă ziua

cu lumini ambientale multicolore

 • Lumină ambientală multicoloră pentru a se potrivi stilului dvs.

  Lumină ambientală multicoloră pentru a se potrivi stilului dvs.

  Culoarea şi lumina pot afecta modul în care vă simţiţi. O combinaţie vă poate face să vă simţiţi plin de energie, iar alta vă face să vă simţiţi liniştit. Luminile colorate sunt de asemenea incontestabil de atractive şi pot face orice încăpere interesantă. Acest radio cu ceas este prevăzut cu lumină ambientală multicoloră care poate produce peste 32.000 de culori - oferindu-vă o paletă de nuanţe dintre care să alegeţi, indiferent că doriţi lumină care se potriveşte dispoziţiei sau decorului dvs.

 • Trezire cu melodie, radio sau sonerie cu lumini ambientale

  Trezire cu melodie, radio sau sonerie cu lumini ambientale

  Aveţi un început excelent în fiecare zi cu alegerea apelului de trezire. Lăsaţi o sonerie sau o melodie să vă trezească - sau optaţi pentru postul de radio preferat să vă scoată din repaus. Luminile ambientale pot porni de asemenea atunci când sună alarma, făcând dimineţile mai plăcute ca niciodată. Luminile ambientale sunt concepute de asemenea pentru a modifica culorile în funcţie de cât timp aţi amânat după ce s-a oprit alarma prima dată. Lumina rămâne verde pentru primele zece minute, apoi devine galbenă pentru următoarele zece şi apoi devine roşie pentru a vă semnala că sunteţi în întârziere.

 • Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferite

  Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferite

  Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

 • Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

 • Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Timerul Sleep vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la 2 ore) şi să selectaţi CD-ul sau postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Aparatul va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Timerul Sleep vă permite să adormiţi în sunetele CD-ul sau DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoit să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric.

 • Repetaţi alarma pentru reluare suplimentară

  Repetaţi alarma pentru reluare suplimentară

  Pentru a nu dormi prea mult, radioul cu ceas Philips are o funcţie de amânare. Dacă alarma sună şi doriţi să mai dormiţi puţin, apăsaţi butonul Repetare alarmă o dată şi culcaţi-vă la loc. După nouă minute alarma va suna din nou. Puteţi continua să apăsaţi butonul Repetare alarmă la fiecare nouă minute până când opriţi alarma complet.

 • Control al luminilor ambientale pentru un ciclu al culorilor sau ambianţa dorită

  Redaţi luminile ambientale pentru a lăsa culorile să intre în buclă - şi savuraţi o ambianţă vibrantă. Sau întrerupeţi luminile pentru a vă opri la o culoare care vă place sau la o culoare care se potriveşte cu încăperea sau cu dispoziţia dvs.

 • Conectaţi şi setaţi ora automat

  Scoateţi ceasul din cutie, conectaţi-l, iar ora este deja setată pentru dvs. - automat. Ceasul inteligent citeşte datele preprogramate şi setează ora corectă în conformitate cu fusul orar implicit. Dacă locuiţi în afara fusului orar implicit, nu trebuie decât să apăsaţi butonul Time zone (Fus orar), iar ceasul va reseta ora. Nu mai citiţi manuale, Nu vă mai pierdeţi timpul cu butoanele.

 • Oră şi alarmă de siguranţă pentru trezirea la timp chiar şi când este o pană de curent

  Atunci când este o pană de curent, acest ceas inteligent va menţine în continuare şi va păstra ora şi setările dvs. de încredere. Alarma programată rămâne activă chiar şi atunci când afişajul este oprit - totul datorită unei baterii preinstalate. Atunci când se reia alimentarea cu energie, nu este nevoie să reglaţi ceasul sau să reintroduceţi setările. Mai uimitor, chiar dacă nu se reia alimentarea cu energie, bateria asigură suficientă energie pentru ca soneria să se oprească la ora alarmei setate - asigurând întotdeauna trezirea dvs. la timp.

 • Luminozitate reglabilă a ecranului pentru confortul vizionării

  Posibilitatea de reglare a luminozităţii vă permite personalizarea ecranului în funcţie de necesităţi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa