Radio cu ceas

  Încărcaţi-vă telefonul mobil în timp ce dormiţi

  Începeţi-vă ziua re-energizaţi de acest radio cu ceas. Acesta vă încarcă telefonul mobil şi dispozitivul USB simultan, astfel încât să nu rămâneţi niciodată fără energie. Alarma poate fi setată să se declanşeze cu radio sau sonerie, în timp ce alarma dublă vă oferă două ore de deşteptare Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Radio cu ceas

Port USB dublu pentru încărcare, FM, Acord analogic, Alarmă dublă, Ceas şi alarmă de siguranţă AJ4000B/12 Caută produse similare

Încărcaţi-vă telefonul mobil în timp ce dormiţi

cu cablul micro USB încorporat

 • Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie

  Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie

  Treziţi-vă cu sunete de la postul radio preferat sau cu o sonerie. Pur şi simplu setaţi soneria radioului cu ceas Philips pentru a vă trezi cu postul de radio ascultat ultima dată sau alegeţi să vă treziţi cu un sunet de sonerie. La ora trezirii, radioul cu ceas Philips va porni automat postul de radio sau va declanşa soneria.

 • Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferite

  Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferite

  Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

 • Repetaţi alarma pentru reluare suplimentară

  Repetaţi alarma pentru reluare suplimentară

  Pentru a nu dormi prea mult, radioul cu ceas Philips are o funcţie de amânare. Dacă alarma sună şi doriţi să mai dormiţi puţin, apăsaţi butonul Repetare alarmă o dată şi culcaţi-vă la loc. După nouă minute alarma va suna din nou. Puteţi continua să apăsaţi butonul Repetare alarmă la fiecare nouă minute până când opriţi alarma complet.

 • Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Timerul Sleep vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la o oră) şi să selectaţi postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Aparatul de radio Philips va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Timerul Sleep vă permite să adormiţi pe sunetele DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoie să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric

 • Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

 • Tuner FM pentru divertisment la radio

  Tunerul FM încorporat vă permite să vă bucuraţi de melodiile preferate sau de ştiri de la postul dvs. de radio în fiecare zi. Pur şi simplu recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi.

 • Încărcaţi un al doilea dispozitiv USB prin hubul USB încorporat

  În prezent este un lucru obişnuit să existe mai multe dispozitive USB într-o casă. Dispozitive precum camerele foto, consolele pentru jocuri, telefoanele mobile şi playerele muzicale portabile se încarcă frecvent prin USB. Dacă este necesar, se poate utiliza un convertor cu micro şi mini conectori USB, astfel încât şi mai multe gadgeturi să poată fi încărcate prin al doilea hub USB de pe radio.

 • Încărcaţi telefonul mobil prin intermediul cablului micro USB încorporat

  Treziţi-vă reenergizaţi şi cu bateria telefonului încărcată complet. Acest radio cu ceas Philips este dotat cu un cablu micro USB încorporat, ataşat în partea din spate. Acesta vă oferă acces la încărcătorul care se află întotdeauna acolo. Nu trebuie efectuate legături suplimentare şi nu trebuie conectate nici alte cabluri. Acum puteţi ţine telefonul lângă dvs. în timp ce dormiţi şi să-l încărcaţi în acelaşi timp. În mod evident, Philips vă înţelege.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa